Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Párom látta a kiskutyánk...

Párom látta a kiskutyánk szellemét?

Figyelt kérdés

Igazából ez nem kérdés, tény.

Márciusban eltávozott tőlünk, és rendkívül szoros lelki kötelék volt kettőnk között. Olyan volt nekem, mint a gyermekem..Azóta sem tudtam teljesen feldolgozni, nagyon hiányzik.

Úgy történt hogy párom egyik este kiment kaját adni a többi kutyának, és meglátott egy fehér kutyafeneket amint megy előtte (kb 5 méterrel). -> A kutyusunk fehér volt.

Aztán csak egy pillanatra nézett el hogy felkapcsolja a villanyt, de már sehol sem volt.

Elszaladni nem tudott olyan gyorsan semmi, ráadásul alapból nem is szaladt, csak totyogott.

És párom azt mondja teljesen olyan volt mint a mi kiskutyusunk.. a farka, a járása, a kis totyogása..és mintha fényesen világító lett volna a kutya. Nem olyan volt mint esti szürkületben látni egy fehér kutyát, hanem kicsit mintha fénylene, hófehér volt.

Egy percig sem kételkedett benne hogy ő volt az.

Én is szoktam érezni erősen a jelenlétét néha, és olykor még az ugatását is hallom az udvarról.

Halála után egyik reggel mentem ki az udvarra, és a helyéről vakkantott egyet.

És rendszeres álmaim is szoktak lenni vele azokon a napokon, amikor nagyon magam alatt vagyok a hiánya miatt.

Ilyenkor mindig eljön hozzám álmomban és megsimogathatom.

És még az a durva hogy mikor meghalt, kértem tőle hogy jelezzen ha jó helyen van, legalább ugatással vagy az álmomban. És lám...

Ezután 1 hónappal pedig szintén hallottam az ugatását a teraszról. Teljesen tisztán, élesen vakkantott. Kétség sem fér ahhoz hogy ő volt..

Ezzel egy időben(tehát mikor én hallottam őt ugatni) - öcsém látta őt a teraszon amint testvérünk lábához ugrik fel farkát csóválva.

Mondta hogy alig hiszi el, de látta.

Kérdeztem hogy de hogy láttad? homályosan? hogy?

Azt mondja "hát nem tudom..Őt láttam.

és csak épp egy villanás volt,1 mp."

Nem kérem ki senki véleményét történetem hitelességéről, nem kérek ehez kommentárt. Tudom mi történt.

Ehez kapcsolódóan lenne a kérdésem, mert olvastam multkor egy sztorit az állatok lelkéről, pontosabban a reinkarnációról.

A sztori:

"Van olyan ismerősöm, akinek a kutyája egész addig vele volt, míg nem lett egy másik kölyökkutyája, és (nem fogod elhinni biztosan) az új kutya testébe költözött (inkarnált, mert már kutyaszellem volt, és vállalta a gazdájáért az új inkarnációt is) ..szóval sokminden lehetséges, a szeretet nem ismer korlátokat és határokat...(és én ezeket el is hiszem , mert nincsen okom kételkedni benne, úgy vagyok vele, miért is ne lehetne igaz...és bármi amit hittel hiszünk bizony megvalósulhat (ez Isten ajándéka az emberi nemnek, mert a saját hasonlatosságára teremtette azt...)

Ez az ismerősöm médiumi kegyelmet kapott, és így megérzi a lélekminőséget, és így megtapasztalta, hogy az azonos, az eltávozott szeretett kutyájával...sőt ezt én is megtapasztaltam, a viselkedéséből, mert ugyanazokat a dolgokat tette, mint az előző kutya....és még azt is tudta, az új kutyában is, hogy én nem tűröm meg a lakásban (nagyon okos kutya volt)...:)"

"Ha az allatok meghalnak ugyan ugy elnek az eteri testben egy ket napot itt a föld közelben is, ilyenkor kepesek vagyunk a jelenletüket erezni es tudunk esetleg velük kommunikálni(tudatilag). "

De az én kutyám 3 hónap elteltével is megjelent, és ugatott...és szoktam érezni is.

Akkor "mit keres még itt" ?

Én ezért is hiszem, és bízom benne hogy a kiskutyám azért van itt még velünk, mert vár arra hogy újra leszülethessen közénk.

És azt tudom hogy állat nem költözhet emberbe-és fordítva. Na de állat egy más fajta állatéba? Vagy kutya csak kutya testbe, vagy pl macskába is?

Egyrészt megosztani szerettem volna veletek történetemet, másrészt

KÉREM CSAK AZOK VÁLASZOLJANAK, akik jártasak ebben a témában és elmélyültek a szellemi tanításokban, vagy akik hasonlót tapasztaltak. Köszönöm.

2012. jún. 27. 21:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/79 Antimod ***** válasza:
36%

"vagy az ufó magazinokban leírt reptoidos szenny cikkeket. Na én ezt nevezem baromságnak."

Ezt én is, ezért nem kellene egy kalap alá venni az "ezotériát". Ez nem egy vallás, még csak nem is egy irányzat, hanem egy gyűjtőneve a tudomány által meg nem értett dolgoknak, amelyek között van baromság is, de sok valós, létező jelenség is.

2012. jún. 28. 14:42
 32/79 anonim ***** válasza:
44%

12:18

Tudásunk a világról igencsak kevéske, s idővel változik. Megdönthetetlennek gondolt tételek semmivé foszlottak utóbb, s lehet új bizonyosságunk is csak torz kép.

Jelen tudásunk szerint egyetlen olyan jelenséget sem lehetett tudományosan igazolni, amely a szellemek létezéséről árulkodna. A „rögzített” dokumentumok 100%-áról kiderül előbb vagy utóbb, hogy az vagy szándékolt hamisítvány, véletlen műve, tudatosan vagy tévesen félremagyarázott.

Én is fotóztam már a Pesti égen férfiarcot. Isten óvó tekintete? Ja. Kettős expozíció volt. Készítettem rendes képet is. Azon nem látszik az arc. Ha a két felvételt egymásra illesztem, akkor igen. Küldjem be valami „szaklapba”, mint bizonyíték? Körberöhögnének még ők is.

Az Ufómagazinban ma is jelennek meg cikkek a digitális felvételeken látható energiagömbökről. Számtalanszor dokumentálva lett már, mi a jelenség fizikai oka, bármikor reprodukálni lehet. Akár otthon is mindenki meggyőződhet róla, hogy mi történik. Ez nem jelenti azt, hogy energiagömbök nem léteznek. Csupán azt, hogy azok a koncentrikus karikák, amik a képeken látszanak, nem azok.

Az én gyászreakcióm is olyan jelenség, amely a tudományosnak mondott, tudományosnak elfogadott módszerek szerint leírható, magyarázható, igazolható.

Mint mondottam, szellemvilággal kapcsolatban ilyen nem létezik jelenleg.

2012. jún. 28. 17:10
 33/79 A kérdező kommentje:
Na de kérlek..felesleges duma. Ehhez nyiss új kérdést.
2012. jún. 28. 18:24
 34/79 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező kommentje kinek szól?
2012. jún. 28. 18:31
 35/79 A kérdező kommentje:
Neked, és azoknak akik elviszik ezt a témát más irányba. Itt arról van szó amiket leírtam a zöld szövegben. Arra kell válaszolni amit a végén feltettem.
2012. jún. 28. 20:21
 36/79 anonim ***** válasza:
64%
Az már a legelső válaszban teljesült. Halálunk után elporladunk, s nem költözködünk sehová. Hogy te ezt nem fogadod el, a te bajod.
2012. jún. 28. 21:19
 37/79 A kérdező kommentje:
Csak a hívők válasza érdekel...
2012. jún. 28. 21:24
 38/79 anonim ***** válasza:
83%
A kérdés beírása azzal a felelősségek is jár, hogy nem csak kedvedre való válaszok születnek, s amíg az nem szabályszegő ott is marad.
2012. jún. 28. 21:26
 39/79 anonim ***** válasza:
18%
Csak sajnálni tudom azon embereket, akik csak azt hiszik el amit látnak. Se Isten, sem szellemek, sem oxigén? .. Érdekes. Én azt mondom, hogy nincsen ebben semmi furcsa. Az állat képtelen volt továbblépni, minden bizonnyal a szeretetéhség miatt, amit életében tőletek megkapott. (Mármint a szeretetet) Ha el tudjátok engedni.. akkor képes lesz az ujraszületésre.
2012. júl. 4. 12:26
 40/79 anonim ***** válasza:
22%
Szellemek, Isten, boszorkányok, mágusok, óriások, törpék, manók, gnómok, szirének, tündérek, mikulás, jézuska, orkok, elfek, tündék, hobbitok, vámpírok, vérfarkasok, menny, pokol, farkasemberek, varázslók, griffek NEM léteznek. Reinkarnálódás sincs. Aki ebben hisz a 21. században az vagy nagyon önfejű, vagy nagyon vallásos.
2012. júl. 4. 12:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!