Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Milyen emlékeitek vannak az...

Milyen emlékeitek vannak az előző élete (i) tekből?

Figyelt kérdés
2012. jún. 1. 14:34
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
31%
Semmilyen mert nem volt előző életem. Meg neked sem kérdező.
2012. jún. 1. 14:39
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Ebből a mostaniból sem emlékszem mindenre.
2012. jún. 1. 14:47
 3/21 anonim ***** válasza:
23%

Arra sem emlékszem, mit ettem ebédre. :)

Abban biztos lehetsz, hogy nem volt előző életed. A mostanit is érdemes úgy élni, hogy következő sem lesz! :)

2012. jún. 1. 15:06
 4/21 anonim ***** válasza:
0%
Én voltam Isten, de előtte nem tudom, hogy mi volt.
2012. jún. 1. 15:41
 5/21 anonim ***** válasza:
52%
Olyan földhöz ragadt emberek ne írjanak, akik azt se tudják, hogy miről van szó... Megadatott az internet, és az e-book-ok, ha már könyvtárba nem tolod el a pofád, te mocsok. Komolyabbra fordítva a szót... Igen.
2012. jún. 2. 04:41
 6/21 anonim ***** válasza:
28%
Senkinek nem volt előző élete, de akadnak akik el tudnak képzelni ilyesmit, hallucinálnak vagy álmodnak róla.-))
2012. jún. 2. 07:35
 7/21 Pietrosol ***** válasza:
67%

Szia!

Vannak gyerekkorom óta visszatérő álmaim!Arról fogalmam sincs,hogy ezeknek mi a gyökere!

Viszont az érdekelne,hogy aki biztosan tagadja az előző életek nemlétét az mire alapozza ezt a tagadást!

2012. jún. 2. 08:51
 8/21 anonim ***** válasza:
35%
Uccsónak. Szerintem arra alapozzák, hogy tudják amit kell. Ismerik a világot és nem hagynak bebeszélni maguknak meséket. Az érdekesebb kérdés, hogy akik hisznek benne mire alapozzák ezt a hitet az izgalmas és misztikus meseviláh iránti rajongáson kívül? Egyetlen tudományos tény sem támasztja ezt alá ugyanis:-)))))
2012. jún. 2. 14:24
 9/21 anonim ***** válasza:
17%
semmilyen... ez az egy életem van, legalábbis nagyon remélem.
2012. jún. 2. 16:11
 10/21 anonim válasza:
64%

Úgy tűnik errefelé sem ritka a szűklátókörű, vaskalapos... attól, hogy valamire nincs bizonyíték (és az ellenkezőjére sincs!) még nem jelenti azt, hogy nem is létezik!! -.-"

Mellesleg fogalmam sincs hogy van-e előző életünk, emlékeim nincsenek. Az biztos, hogy a mostaniban kell jól teljesítenünk és arra kell koncentrálnunk, mert a múltnak már vége, a jövő meg úgyis változik.

2012. jún. 4. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!