Mennyire emlékeztek az egészen kis gyerekkorotokra? (3-4 éves korra) Vannak vicces emlékeitek?
Én pl. lány létemre nagy heavy metal-os voltam (ma sem vetem meg a rock zenét :D ) és a kedvenc számom 3 évesen a Nagy test, nagy élvezet volt az XL Sisters-től :D :D :D Persze a szövegét nem értettem, de állítólag nagyon ráztam rá :D
Nektek van ilyen sztoritok? :D
Nekem sajnos csak rossz emlékeim vannak.
Kiskoromban elég sok vert az anyám és a nővérem. :'(
Nekem a legelső emlékem 2 éves koromból van, amikor bekerültem fertőző osztályra, ahol lekötöztek, és infúziót kaptam, és anyu nélkül kellett töltenem az éjszakát.
Meg még van egy rakás 3 éves koromból. Pl amikor megkaptam a kötelező oltást, és megdicsért a doktornéni, hogy milyen ügyes voltam, hogy nem sírtam. Vagy amikor az unokabátyám rácsapta a kisujjamra a nehéz vas boltajtót, és egész úton hazafele mindenféle hülyeségeket mondott, hogy ne sírjak :D De például 3 voltam akkor is, amikor először maszturbáltam. Bár akkor még nem tudtam, hogy mit csinálok, csak azt tudtam hogy anyu nem szereti, pedig nekem nagyon jó :) Szóval sok mindenre emlékszem ebből a korból.
első emlékem 2 éves koromban lévő karácsony volt, arra viszont viszonylag tisztán emlékszem, hogy találtam meg az ajándékomat:)
utána nem nagyon, 4-5 lehettem a következő emlékekkor:)
Én arra emlékszem, hogy ülünk a kocsiban, és apukám magyarázza, hogy azt a kerek rágót hogyan kell rágni. Hogy meg kell várni, míg elolvad egy kicsit, mert amíg kemény, addig nem tudom rágni:D:D
Nem tudom, miért maradt ez meg bennem ennyire.
Utolsó ezen jót nevettem :D
Jöhetnek még válaszok, mindenkit felpontozok!
Nekem a 96-os választások voltak 3-4 évesen. ANyumnak elmagyarázta a "néni" hogyan kell szavazni, de nem értette meg. Bementem vele a fülkébe és próbáltam neki szólni, hogy nem soronként hanem oszloponként kell bejelölni 1-2 mbert (már nem emlékszem pontosan) de nagyon elszúrta.
Ez valahogy nagyon megmaradt, meg főleg hogy másnap a tvben bemondták, hogy a körzteben 2 érvénytelen szavazat volt...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!