Mennyire emlékeztek az egészen kis gyerekkorotokra? (3-4 éves korra) Vannak vicces emlékeitek?
Én pl. lány létemre nagy heavy metal-os voltam (ma sem vetem meg a rock zenét :D ) és a kedvenc számom 3 évesen a Nagy test, nagy élvezet volt az XL Sisters-től :D :D :D Persze a szövegét nem értettem, de állítólag nagyon ráztam rá :D
Nektek van ilyen sztoritok? :D
Legelső emlék egy szuri a doktornéninél, talán 1,5-2 éves koromból. Aztán 3 éves koromból egy karácsony. Az a dal a mai napig a fülemben szól, amit nagyapám énekelt nekem :')
Első vicces történet 3 és 4 éves korom között valahol. Apu hozott haza briós csigát. Nagy lendülettel nekiálltam enni, majd mikor egy kis karéj maradt csak, a tányérra csaptam sírva, oldalba rúgtam apámat és azt kiabáltam, hogy: hazudtál apa, ebben nincs is dió!!! :)))
Én arra emlékszem, amikor találtam egy orvosi lexikont, és belefirkáltam mindenféle hülyeséget. Egy királylányt (pálcika emberke, fején korona), és körbetáncolták a királyfik (pálcika emberkék, volt rajtuk nadrág:D). Olyan 2 és fél éves lehettem. A rajzok azóta is megvannak...
4 évesen óvodában ebédeltünk, volt egy térdig érő hajú lány a csoportomban - Johanna -, és szólt neki az óvónéni, hogy vágassa le a haját, mert állandóan belelóg a levesbe:D:D:D
14-es vagyok, írnék még egyet:D
Szomszédban volt egy idős néni, olyan 65 éves, akihez elég sűrűn átjárkáltam 2 évesen:D Beszélni még nem beszéltem, 4 évesen szólaltam meg előszőr, de a néni nagyon szerette, ha ott voltam, így szinte állandóan arrafelé lófráltam. Emlékszem, egyszer segítettem neki almát levinni a pincébe. Nem volt olyan sok nálam, pár szem, nála meg egy egész kosár... Én már az ajtóban álltam, amikor jött felfelé, és valamiért megijedtem tőle... Nem tudom, miért... Fogtam magam, becsaptam az ajtót, és valahogy bezártam, majd hazamentem, mint aki jól végezte dolgát... Anyáék csak csodálkoztak, hogy olyan hamar otthon vagyok, beszélni még nem tudtam, így el se mondtam nekikxd. A néni 2 óra múlva kijutott, és jött volna át megvernixd. Anyáék nem hagyták, azóta át se mentem, megsavanyodott özvegy lett belőle, ki nem állhatta a gyerekeket:D
# 15 ezen nagyon nagyot nevettem :D
Nekem talán az egy emlékem,mikor kicsi voltam és cumisüvegben kaptam kakaót és nem volt kakaó és cukros tejet kaptam,azóta nem ittam de még mindig érzem az ízét. :S
Jól pórul járt a néni :D
Jók a sztorik nagyon!
Első emlék (kb. 2-3 éves lehettem) :
Apám kérdezi tőlem, hogy mi van a szomszéd ház tetején és én nagy büszkén azt mondtam: " - Liba! " Erre ő: " - De hát kislányom, az kisebb, mint egy liba! " - én meg erre megrántottam a vállam és azt mondtam neki : " - Ó, akkor kisliba! " - és anyu meg ők nevettek, én meg nem értettem. :D Egyébként évek múlva feljött a sztori és sikítva nevettek, hogy igen, erre emlékeznek és hogy egy galamb volt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!