Amikor meghalunk, akkor mi történik? Van élet a halál
után? Van erre bizonyíték?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekel ez a témakör,és gondolkodtam azon hogy öngyilkos leszek,mert nem jól alakulnak a dolgaim és nincs értelme ennek a szenvedésnek,de mi lenne ezután...vajon újra születnék egy más testben?Mi történik a lélekkel?És hova tűnnek az emlékek?Volt olyan,hogy beugrott valami kép,vagy emlék de nem tudni honnan,hogy megtörtént-e?
VAN RÁ BIZONYÍTÉK. NEKEM VAN. De erről kicsit odább.Én hosszan nem akarok vizilófálni,írom a lényeget.
Istennek minden teremtményével célja van.Amikor az ő itélőszéke elé kerülsz,egyik kérdése ez lesz:"mit tettél azzal az élettel amit ÉN adtam neked ajándékba?" Akkor vagy hallgatsz,vagy mondod:"eldobtam" És akkor (talán) Ő is eldob téged.
Az én helyzetem annyival könnyebb,hogy tudom mondani."URam megtettem amivel megbíztál." te pedig megbizonyoshatsz róla ha nevem után írod Áldás.
2012. jún. 1. 21:02
43/53 yossarian44 válasza:
"Yossarian44 ezek a mesék már 2000 éve megállják a helyüket,a tudományod viszont 50 évente teljesen megváltozik,ennyit erről..."
Na ne, ne röhögtess már.
Az Odüsszeiát sem írták át évezredek óta, akkor nyilván annak is igaz minden szava.
A mai tudománynak majdnem pontosan ugyanazok az alapjai, mint az 50 évvel ezelőttinek, csak több részletet ismerünk, csak mivel nyilván lövésed nincs sem a mai, sem az 50 évvel ezelőtti álláspontról, ezért könnyen lősz be ekkora sületlenséget.
Az nyilván a véletlen műve, hogy az ötven évvel ezelőtti számítógép fejletlenebb, mint a mai...
2012. jún. 3. 14:35
44/53 anonim válasza:
NE ADD FEL AZ ÉLETED EGY JOBB REMÉNYÉBEN MERT LEHET HOGY CSAK ROSSZABB LESZ!
2012. jún. 4. 14:29
45/53 anonim válasza:
06 3 14.35!
Ugye te ovis vagy? Akkor hogy mersz nyilatkozni a bácsik előtt?!!
2012. jún. 6. 12:00
46/53 anonim válasza:
ne légy öngyilkos az élet egy ajándék ami csak rövid ideig adatik meg
2012. jún. 13. 20:08
47/53 anonim válasza:
most komolyan... HONNAN a rákbol kéne tudnunk , hogy mi van a halál után? :DDD
2012. jún. 14. 17:20
48/53 anonim válasza:
mindenki másban hisz, hogy mi van utána.. a sok vallás, meg az ateisták..
2012. jún. 14. 17:21
49/53 yossarian44 válasza:
"Ugye te ovis vagy? Akkor hogy mersz nyilatkozni a bácsik előtt?!!"
Ugye te szellemi fogyatékos vagy? Akkor hogy mersz nyilatkozni a gondozód nélkül?
2012. jún. 15. 06:30
50/53 Ludwig047 válasza:
Nagyon sok mindent nem ismerünk a világgal kapcsolatban. A materiális halál mint olyan, nagy valószínűséggel a materiális világunkban történik meg. Gondolj csak bele egy nagyon egyszerű dologba, ami viszont bizonyított: az a kép, amely a világról a fejedben leképződik, egy fordított kép. A szemed egy fordított képet sugároz. Sokan megkérdőjelezték már hasonló tények alapján, hogy egyáltalán az vesz minket körül, amit mi érzékelünk? Néhány "modern" (bár én kicsit őrületnek tartom ezt) kutató már azon filózik, hogy az egész világunk csak hullámok tömkelege, amit a szemünk így depiktál számunkra. Szóval semmi sem biztos. Van felfoghatatlan, és megismerhetetlen, végtelenig számolni, vagy mi van a világűrön túl, de egy valami piszkosul biztos: ne legyél egy retardált gyenge majom, kapd össze magad, mert ezen a világon vagy nevetsz vagy megszöksz belőle. Az utóbbi nem éri meg szerintem, tök jó buli ez a pár tíz év.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!