Ez mi volt? A halál szele?
Figyelt kérdés
Autóval jöttem haza 3 utcányiról,csendes kisváros a magam elgondolkodós kisnyugdíjas 40km/h tempójával.Forgalom alig semmiféle veszélyforrás inkább halálos dögunalom.Mielőtt befordultam volna az utcánkba azt éreztem mintha jéghideg szél vert volna képen...sem letekert ablak,klíma,szellőzés semmi nem ment az autóban.Nem vagyok félős,de még a ház előtt is remegett a lábam az ijedségtől.2012. máj. 20. 21:58
2/10 anonim válasza:
Előfordulhat, vagy egy szellemen mentél át, avagy került hozzád. De a halál eljövetele sem kizárt...Vigyázz magadra!
4/10 anonim válasza:
Nem volt ez semmi, nyugi. Se szellem, se halál szele.
6/10 anonim válasza:
Sok szkeptikus most nyugtatja az embert, közben sosem lehet tudni mi történhet...Szellem, vagy halál szele, mindkettő lehetett!
8/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem írt hülyeséget, aki azt írta, hogy a lelkiismeret, sem az aki azt írta, hogy kezdődő pánik betegség. Kozma Szilárd erdélyi metafizikus-asztrológus több esetet megfigyelve felfedezte, hogy a pánikbetegséget a felettes-én, avagy a lelkiismeret generálja, mégpedig azért, mert tudattalan negatív tartalmaink már túl sokat időznek és rombolnak bennünk, tehát a karmafeloldás elmaradása okozza a pánikbetegségeket.
9/10 gtgunár válasza:
nem automata a légkondi a kocsidban?
Mert akkor az lehetett.
10/10 anonim válasza:
CHUCK NORRIS fingott egyet, ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!