A haldoklók valóban láthatják a már meghalt hozzátartozóikat vagy csak az emlékek? Mi a véleményetek?
Utolsó ezt elmagyarázod?
Hogyhogy a mamád nem tudta, hogy meghalt az apukád? Egy család vagytok, gondolm a fia is volt, hogyhogyne tudta volna?
És hogy nem tudta hogy műtötték és mivel? És azt hogy ki műtötte? Nekm is volt már eg sor műtétem de tudom az orvosok nevét, akik műtöttek és a családom is tudja.
Szerintem láthatják, és hallhatják is a halottakat...
Nekem ugyan nincs ilyen tapasztalatom, viszont az áttétes agydaganatban szenvedő anyósomat ápolom, aki most életveszélyes állapotban van kórházban.. úgy néz ki hogy már a hétvégét nem éli meg sajnos..
Eddig az elmúlt 1-2 hónapban akárhányszor mentem be a szobájába, hogy megetessem, mindig nézett valamit a hátam mögött, hosszasan bámulta... Aztán rászóltam, hogy mit néz?? Nem válaszolt soha.. csak egyszer szegénykém, elpityeredett és megkérdezte... Meg fogok halni??
Életemben nem gondoltam, hogy ilyen helyzetbe kerülök.. és hogy nekem kell erre válaszolnom...
Mindig olyan érzésem volt mintha állna ott valaki, és mindig odanéztem, hogy ott van a párom? De nem volt ott senki..
Édesapám 9 éve halt meg.., nem voltunk rá felkészülve (16 éves voltam), betegeskedett, de erre nem is gondoltam. Viszont a halála előtt 2-3 héttel, azt álmodtam, hogy meghalt és annyira valóságos volt, hogy a páromnak is el kellett mondanom, mert teljesen kiborultam, 2 napig sírtam.. ezt követően 2-3 hétre meghalt édesapám...
Most 3 hete volt egy ugyanilyen álmom, hogy meghalt anyósom, akkor is nagyon élethű volt az álom, és rögtön az az álom jutott eszembe, amiben apukám halt meg.. mintha tudtam volna, hogy ez az álom más...
Igaz erre lehet mondani, hogy ez benne volt a tudatomban hiszen ez volt az életem, hogy őt ápoltam nap mint nap és bizony most készültünk is lelkileg.. de édesapámnál tényleg váratlan volt az egész... és igaz anyósom még nem hunyt el, de sajnos napokon belül várható...
Szóval ha én megálmodom a szeretteim halálát, akkor bizony, simán lehetséges, hogy egy haldokló, látja az elhunyt szeretteit, akik átkísérik a jobb világra..
Képzeljétek, (ha még visszanéztek). Most egy másik sógornője halt meg az anyukámnak. Erős agyvérzést kapott, de még 3 hétig ápolták otthon. Kb. 2 hónappal ezelőtt eltűnt a fia, csak a kiégett kocsiját találták meg. Igy nem tudni, hogy meghalt-e vagy csak felszivódott. És ő állandóan hivta az eltűnt fiát. És mielőtt meghalt, bocsánatot kért a családjától, hogy elmegy, de ő érte már jött a fia és mennie kell.
Hát, mindjárt mondtam az anyumnak, hogy na, akkor valószinű, hogy a fia is halott...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!