Lehet, hogy bennem reinkarnálódott a halott fiútestvérem?
Még a születésem előtt halt meg, csecsemőként.
Azért fordult meg a fejemben, mert elég fiús vagyok belsőleg. A gépek és a nők érdekelnek...
Nem hinném, de lehetséges. De mi ez a kérdés, hogy "bennem reinkarnálódott". Ez Te vagy akkor, tehát mivel az előző fizikai teste meghalt, életképtelen lett, így kapott egy új fizikai testet, amibe beköltözhetett a lélek (azaz Te, az állításod szerint). Viszont, hogy fiús vagy ez nem hinném, hogy ettől függne. Olvastam ilyen történeteket, ennyikbe se reinkarnálódott a lélek másik testbe, tehát szerintem NEM.
A homoszexualitás meg a nevelésnek is betudható, vagy a géneknek, én fiú biszexuális vagyok, de sokkal jobb, mint heterónak lenni.
Nem. Az inkább lehet, hogy a szüleid benned akarták látni a hiányzó gyermeküket, és ezért fiúsabban neveltek.
(Amúgy meg mit lehet tudni, lehet a testvéred meg hajtűdobáló lett volna. Nyugodjék békében!)
Mondanám, hogy attól függ ki miben hisz, de ez egy kicsit nyálas lesz :/
Igen, szerintem is direkt így neveltek, erről szerintem nyugodtan beszélhetsz a szüleiddel ha jóban vagytok. És ez tényleg attól is függhet, hogy hány éves vagy, ugyanis sok helyen olvastam hogy gyakran a nők, ha még nem értek el egy bizonyos életkort, addig bizony lehet, hogy vonzódnak egy kissé a nőkhöz. Vagy a te esetedben érdeklik bizonyos nőket a nők. Szóval nem, nem reinkarnálódott benned. Akkor teljesen ő lennél... :) És ez érzelgős, de igaz: él még a testvéred, csak a szívedben, a szüleid és a rokonaid szívében. És részvétem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!