21/48 anonim válasza:
azt, hogy a spermiumnak nincs lelke, éppúgy nem tudjuk bebizonyítani, mint, hogy van.
22/48 Napkiraly válasza:
20-as,én tudom hogy te is vered titokban :) Sándor atya mit szólna ha tudná?
23/48 Diavolino44 válasza:
Ez jó volt Napkirály!
amúgy ez egy egészséges dolog amíg nem napi 5ször csinálod a hét mindennapján. Ha meg van a mérték még jót is tesz!!
:D
24/48 anonim válasza:
Napkirály! (20-as vagyok.)
Tényleg verem, és a papot is Sándor atyának hívják! Neked ördögöd van! (De tényleg, honnan tudtad meg? Az atya egyébként nem ellenzi...):D
25/48 Shai-Hulud válasza:
"De tényleg, honnan tudtad meg?"
Honnan, honnan - hát ott veri melletted minden nap... Honnan...
27/48 anonim válasza:
Na és a petesejtnek van lelke? Amelyik nem termékenyül meg az halálra ítélt lélek? Külön-külön egyiknek sincs, csak akkor ha találkoznak és ember lesz belőlük.
28/48 A kérdező kommentje:
Az is elképzelhető, hogy a f verésen kívül értelmes választ is kapok? :)
Akik értelmesen válaszoltak azoknak köszönöm.
2012. ápr. 4. 12:15
29/48 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Én vagyok az első és a 16-ik is.
Mondd, mire vagy még kíváncsi? A kérdésedre választ kaptál, senki nem cáfolta, és az nem is várható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!