Reinkarnáció? Nemrég pszichológushoz mentem egy családi tragédia miatt. A doki sok kezelés után hipnózist alkalmazott.
ma 15:41 beiró-- félre értetted a nemszoc írását. Nem a vallások által írt Ádám Évára gondolt hanem arra tényre hogy évről évre szaporodott az emberiség az élet kezdete óta szóval az első ember csoportok óta ha csak reinkarnáció által lenne lélek, akkor már nagyon régen lélek-nélküli lenne az emberiség!!
Na persze ez nem jelenti azt hogy ha gazemberséget nézzük, hogy m8ilyen nagy számban él közöttünk lélektelen gazember mióta világ a világ.
A lényeg nem igaz a reinkarnáció, az élet itt a Földön egyszeri és megismételhetetlen --hacsak nem csap be a ménkű és elpusztulna megint minden és utána ha letisztult a légkör, újraszületne minden halhatatlanná vált lélek, a Földünk csodálatos energia lelke által. Amely a teremtő ERŐK
"A lényeg nem igaz a reinkarnáció, az élet itt a Földön egyszeri és megismételhetetlen"
Ha nem hiszünk sem a reinkarnációban, sem a mennyországban, akkor mi motiváljon bennünket, hogy végigcsináljuk ezt a földi életet, és jól is csináljuk, amennyire lehet? Van-e valami tétje annak, hogy itt és most hogyan élünk, mit teszünk, jók vagyunk-e vagy rosszak (már ha lehet így sarkítani).
22/22--- előző beirónak válaszul-- ird be a keresőbe egyenként a fejezeteket-- ez két blogban van.
19. f. A két csodálatos lelkünk.
60.f. Szeretet, szerelem, barátság, és elmúlás...
87.f. Evolució és fejlődés. Mondd csak picinyem....
Van értelme élni csak adj neki értelme és amennyire tudod tedd széppé. S végig KELL élni, mert egyszeri és megismételhetetlen és csak az által és addigra válsz erőssé-- mert egy valami igaz hogy az utolsó út az valóban pokoli út lesz--- mindenféle alvilági kitaláció nélkül is
nemszoc ,és maminak szeretném elküldeni elsősorban ezt a linket . de bárkinem ajánlom , kb 1 hétre tutti lesz olvasnivalója . mig végig nem olvasta , addig ne kommentáljon semmit -később rájön hogy tévedett .
én sem hittem a reinkarnációban ,sem a karmákban .ezt elolvasva egy másik irányból elindulva a spirituális uton , már más a hitem a reinkarnációról .
A vallásnak semmi köze a reinkarnációhoz , nem számít milyen a vallásod , vagy hogy hiszel -e valamiben !
A igaz vallás - bármilyen is legyen - még soha nem tanított rosszra , gyűlöletre , ezt csak sérült emberek manipulációja és ebből indult ki a keresztes háború , a dzsihad , a terrorizmus . ezt minden vallás elítéli , ezenkívül , egyedül a kereszténységben tagadják csak a reinkarnációt .
Nem kell nekem hinned , olvass utána máshol is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!