Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Reinkarnáció? Nemrég pszicholó...

Picur84 kérdése:

Reinkarnáció? Nemrég pszichológushoz mentem egy családi tragédia miatt. A doki sok kezelés után hipnózist alkalmazott.

Figyelt kérdés
Egyszercsak angolul kezdtem beszélni, hogy a nevem Anna Mitchell és Abbottsburyben élek. A doki a kezelés végén elmesélte mi történt.Alapszinten tudok angolul. Az eset azóta kétszer megismétlődött. Lehetséges, hogy az orvos visszavitt az előző életembe? Vagy ennyire kikészültem? Már nem tudom mit gondoljak!

2012. márc. 22. 22:58
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
79%
Ha érdekel a téma, akkor olvasd el Dr. Michael Newton: Lelkünk útja I.-IV. című könyvsorozatát. Ő a pácienseit regressziós hipnózis segítségével vitte az előző életeibe, sőt a köztes létbe is. Nekem le vannak töltve (PDF, Word), elküldhetem.
2012. márc. 22. 23:42
 2/24 anonim ***** válasza:
47%
Engem nagyon érkedelne, fel tudod tenni, valahová esetleg elküldenéd privátban?
2012. márc. 23. 03:00
 3/24 anonim ***** válasza:
71%

elvileg lehetséges... te nem emlékszel, miket mondtál hipnózisban? legközelebb vigyél diktafont és kérd meg a dokit, hogy vegye fel.

itt van Michael Newton első könyve

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. márc. 23. 03:58
 4/24 anonim ***** válasza:
83%

"legközelebb vigyél diktafont és kérd meg a dokit, hogy vegye fel."

Ez lesz az a kérés, amire nemleges választ fog kapni. Hogy lehet, hogy még senki nem vette kamerára a SAJÁT hipnózisát? Utólag a doki azt mond, amit csak akar. Még ha emlékszik is a páciens az "álmára", azt lehet, hogy a hipnózis közben mesélték neki. És még mielőtt máris nyomnád a piros kezet: nem mondom, hogy nincsenek előző életek! Csak azt, hogy óvatosnak kell lenni, és mindenről meggyőződni, utánajárni. Így a dokikkal is. Ha igazán tisztességes, akkor megengedi a kamerát, a diktafont!

2012. márc. 23. 05:17
 5/24 anonim ***** válasza:
51%

Nem fogja engedni sem a kamerát,sem a diktafont. Sőt,még azt sem,hogy valaki más is bent legyen a hipnózis alatt.

Egy ismerősöm egy híres dokinál járt,és az sem engedte. Állítólag azért,mert ez megzavarná a hipnózist.

Minél "érdekesebbet" mond,annál több pénzt vasalhat ki a hiszékenyekből.

2012. márc. 23. 06:55
 6/24 anonim ***** válasza:
81%
Nagy lókötők ezek. (De szépen fogalmaztam.) :D Mégis miben zavarná a hipnózist a kamera? Mondjuk titokban fel lehetne venni egy ilyet, legalább a hangot, gondolom, a pszichomókus nem fogja átkutatni a páciens ruháját. De itt is egy lépéssel előrébb jár, akinek érdeke. Még mielőtt valaki lebuktatá, megcsinálja ő maga az ál-hangfelvételt és elterjeszti, bizonyítékként, hogy működik a dolog. És most jön az, hogy összeesküvés elméleteket gyártok bele ebbe az ártatlan világba, hahaha! :D
2012. márc. 23. 07:40
 7/24 anonim ***** válasza:
a lebuktatá az lebuktatná, nem költőien akartam fogalmazni :D
2012. márc. 23. 07:42
 8/24 anonim ***** válasza:
64%

Hazugság. Én sajnos nem egy pszichiátriai kezelésen átestem már, mélyhiphózist csak nagyon-nagyon-nagyon ritkán használnak, nagyon indokolt esetben, nem csak egy ukkmukkfukk családi tragédia miatt. Veszélyes a dolog, és nem is olyan egyszerű.

Persze ezek a pszichiáterek. Pszichológus egyáltalán nem csinálhat ilyet, de nem is tud.

Ja és én is átestem már hipnózison (nem is egyen meg nem is kettőn), és az ember mindenre emlékszik, ami a hipnózis alatt történt. Nem olyan, mint a filmekben, gondolom ezt a sztorit onnan vetted :P

Szóval ha ilyet csinált volna az "orvos" (amit nem hiszek el), akkor mehet a feljelentés, milliós kártérítéseket fogsz kapni :) :)

Egyébként meg: hipnózisban random képek jönnek elő az agyból, nem emlékek, hanem gondolatok kivetülései. Nekem pl. gyakran megfordult a képeimben egy nagy toronyóra, pedig soha nem láttam még. Ez nem azt jelenti, hogy előző életemben toronyóra voltam, vagy láttam azt az órát, egyszerűen az idő jelképe, az elmúlásé, öregedésé, halálé, amitől való félelem bennem elég erősen bennem van, és egy hipnózisban így vetül ki a képe.

Sokszor jártam olyan házakban, amiben még soha, olyan tájakon, de ez mind egy kivetülés, és nem az előző életé, hanem a mostanié. Az, hogy te Nagy-Britanniában élsz, az is jelképez számodra valamit (persze ezeket visszafejteni nem mindig olyan egyszerű, mint a toronyórás példában).

Ezt se hiszem, hogy az "orvos" ne mondta volna el, ha valóban ott lettél volna. Nem tudom elképzelni, hogy családi tragédia miatt egy embert mélyhipnózisba vet (ráadásul egy pszichológus...), majd felkelti, és közli vele, hogy:

"Azt mondta, a neve Anna Mitchell és Abbottsburyben él. Na viszlát, jövő kedden találkozunk!"

Ezt végig szokás beszélni, mi mit jelent, és akkor elmondta volna azt, amit leírtam. És akkor nem kérdeznél hülyeségeket :P

Szóval szép sztori, de ezt most találtad ki.

2012. márc. 23. 07:42
 9/24 homo ludensz ***** válasza:
84%
Akkor van értelme az időben visszamenni gyermekkorba vagy a születés időpontjáig esetleg az előző életbe ha az magyarázatot ad a jelenlegi életed egy problémájára. Ez lehet testi és lelki pld. félelem,pánik,váratlan rosszullétek stb. A hipnózis nem jelenti azt hogy minden önkontrollt elveszítesz és akár ölni is tudnál. Ez a filmekben jól eladható de másutt nem. A hipnotizőr akkor dolgozik jól ha felkavarja a budit de a végén le is tudja takarni mert levinni valakit nem nagy tudomány. A testtel mint anyaggal és a lélekkel mint szubsztanciával foglalkozó irodalmat olvass és sok kérdésben majd tisztábban látsz.
2012. márc. 23. 09:12
 10/24 Diavolino44 ***** válasza:
85%
Teljesen jogos az elottem szolok valasza, kerd meg hogy a beszelgetest vegyetek fel, mert csak akkor tudod elhinni. Vagy csak legalabb egy pici reszletet ami bizonyitekul szolgal!
2012. márc. 23. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!