Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Reinkarnáció? Nemrég pszicholó...

Picur84 kérdése:

Reinkarnáció? Nemrég pszichológushoz mentem egy családi tragédia miatt. A doki sok kezelés után hipnózist alkalmazott.

Figyelt kérdés
Egyszercsak angolul kezdtem beszélni, hogy a nevem Anna Mitchell és Abbottsburyben élek. A doki a kezelés végén elmesélte mi történt.Alapszinten tudok angolul. Az eset azóta kétszer megismétlődött. Lehetséges, hogy az orvos visszavitt az előző életembe? Vagy ennyire kikészültem? Már nem tudom mit gondoljak!

2012. márc. 22. 22:58
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Teljesen igazatok van!Legközelebb követelni fogom,hogy készítsünk felvételt!Köszi a reagálásokat!!!!!!
2012. márc. 23. 14:25
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell követelni, elég ha bekapcsolva felejted a telód diktafonját. Úgy sokkal tutibb összevetni, hogy a doki mit mond, és hogy tényleg mi történt....
2012. márc. 23. 18:25
 13/24 anonim ***** válasza:

@ #2

A letöltéshez a linket itt találod:

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__reinkarnacio-es-karm..

2012. márc. 24. 14:08
 14/24 anonim ***** válasza:

@ #2

Az előző linket törölték. A letöltéshez a link:

[link]

Dr_M_Newton_Lelkunk_utja_IV.zip (6,4 MB, PDF)

Lelkunk_utja_I-III.zip (55 MB, PDF)

Ha esetleg kér jelszót a letöltéshez, akkor a jelszó: rudolf.th

A fájlok 7 nap után törlődnek a tárhelyről, a letöltési határidő: 2011.03.31 13:03:43 (GMT +01:00).

2012. márc. 24. 14:30
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Az a válasz, hogy pszichológus nem alkalmazhat hipnózist téves. Alkalmazhat, alkalmaz is aki tanulta és úgy látja ,hogy az esetedben hasznos lehet. .Elsősorban hipnoterapeuta végzettséggel, de nem árt ha előtte az orvosin megcsinálja az egyetem után a klinikai szakpszichológusit is. Utóbbi nem feltétel egyébként, csupán jó ha van. Érteni érthet hozzá a sima módszer megtanulásával is, sőt. Nem parapszichológus hanem igazi. De az tény, hogy az előző életekről való hipnotikus álom nem jelenti azt egyben,hogy van előző élet, sőt nem is bizonyítja. Erről kérdezheted a pszichológust,pszichiátert őszintén el fogja mondani. Minden esetre jó és hasznos módszer a jelenlegi problémák más megvilágításba helyezésére, hatásos terápiás eszköz, de nem ezoterikus hanem tudományos:-)))))
2012. márc. 24. 19:53
 16/24 Tedzsasri ***** válasza:
84%

Reinkarnacio igen letezik.

Szerintem biztos engedi h vedd fel vagy filmezd ami veled tortenik.En mar lattam ilyen eseteket..sot az illetot elvittek abba az orszagba ahol elozo eleteben elt es minden ugy volt ahogy elhitmotizalt allapotban latta.

2012. márc. 26. 19:12
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
Nincs reinkarnáció. A hipnózis terápiás módszer és nem ezoterikus kamu.
2012. márc. 28. 20:22
 18/24 anonim válasza:
33%
reinkarnáció? ha minden lélek megvan és újraszületnek akkor miért nő népességszám? ádám éva, ha ketten voltak akkor hogy született meg a kölkük? lélek nélkül? debil volt? nem volt lelke vagy mi?xD lófaszt reinkarnáció xD
2012. ápr. 5. 12:40
 19/24 anonim ***** válasza:
76%
Utolsó: gratulálok, hogy ennyi a következetességed. A reinkarnációt mint elméletet elveted, viszon az estimesének is sántító Ádám és Éva teóriát meg elfogadod, vagy mi? Az nyilván fel sem merül benned, hogy a létezésnek csak egyik formája a fizikai létezés, és nem miden "létező" dönt úgy hogy fizikailag is megnyilvánul? Ami ugye nyilván magyarázattal szolgálna a népesség fluktuációjára. A reninkarnáció mint elmélet is csak közelít az igazsághoz, de még mindig több értelme van mint a menny és pokol elméletnek. A mennyben mit fogsz csinálni az idők végezetéig? Unatkozni? Angyalbigéket hajkurászni vagy mi?
2012. ápr. 5. 15:41
 20/24 anonim ***** válasza:
31%
Nincs előző életünk, mert az élet egyszeri és megismételhetetlen. Viszont a szüleinktől nem csak testet és lelket kapunk hanem a DNS kódok az őseinknek életéből is tartalmaz töredékeket és a lélekszál kezdeményen számtalan gondolat töredéket.
2012. ápr. 5. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!