Létezhet, hogy egy hozzám közelálló, de már elhunyt családtag hallja ha beszélek hozzá?
Figyelt kérdés
Sokaktól hallottam hogy akár csak segítséget kérni, vagy csak megnyugodnak tőle. Vajon hallhatnak minket?2012. febr. 18. 11:46
11/17 anonim válasza:
Olyan van, hogy vagy eljön elbúcsúzni a halott még aznap. Hallottam ilyen történetet, többet is, ismerőstől. Megérzés van, lehet.
12/17 anonim válasza:
ÉN meg azt mondom, hogy a holtak van jobb dolga is mint az élőkkel foglalkozni, hiszen a mennyországból kitenné ki a lábát.
13/17 anonim válasza:
Mi értelme hogy halljon téged? Ez az élete csak egy felvonás volt az ő reinkarnációs ciklusában mint ahogy neked is az.
14/17 anonim válasza:
Ha hall, akkor van füle, ha hozzáérhet dolgokhoz van keze, akkor biztos van fa*za is és megerőszakol miközben alszol!
16/17 anonim válasza:
Nem lehet tudni, hogy hall-e, ezt senki se tudja. Viszont ha egy számodra igazán fontos személyről van szó, akkor (mint egy korábbi hozzászóló említette) már csak azért is érdemes "segítséget kérni tőle", mert tudod, hogy szerinte mi lenne a jó megoldás, hogy mit mondana ha még itt lenne.
17/17 anonim válasza:
Nah akkor én itt most lerombolok mindent,mimdenkit aki azt mondta hogy nem hallanak minket a holtak!
Akkor most elmesélem a saját történetem,ami éppen ma történt :) A nagynéném 40 évesen ment el hosszú szenvedés után rákban,tegnap volt 6 éve.Tegnap megkértem őt hogy küldjön egy jelet,ha velünk volt,meglátogatott engem.És ma találkoztam az unokatestvérével,akit amúgy már nagyon régen láttam,és eljött még egy másik nővelaz iskolánkba,
-egy ilyen önismereti-pályaválasztási órát tartani az osztályomnak.Először nőt.És ő is hirtelen ‘‘megütődött‘‘.végül megismertük egymást,odajött hozzám.:):):) Ti ezt mire vélitek?Szimpla véletlen vagy a nagynénim?
A válaszíró 82%-ban hasznos válaszokat ad.
# 10/10 ma 16:37 Privát üzenet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!