Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Lehetséges, hogy előző életemb...

Lehetséges, hogy előző életemben Holokauszt áldozat voltam?

Figyelt kérdés

Az elején leszögezem, hogy nem hiszek a reinkarnációban. Azoknak a táborát erősítem, akik szerint élünk és elmúlúnk, tiszta biológia. Mindazonáltal történnek velem érdekes dolgok, amelyek megváltoztatni látszanak a véleményemet. Kimondottan érdekel a Holokauszt. Rengeteg könyvet olvastam a témában, történelmit és irodalmit is. Borzasztóan vonz a zsidó vallás, erős késztetést érzek, hogy kikeresztelkedjem. És a legdurvább: álmomban néha, mintha ott lennék. Ha olvasok egy visszaemlékezést, déja vu-t érzek, mintha ott lettem volna. Mintha én ezt láttam volna.

Nem foglalkoztam ezekkel a dolgokkal soha. A karmában sem hiszek (bár ki tudja, mert a párom erős Holokauszt tagadó).

Tudnátok segíteni? Ez elmebaj, vagy így is lehet?

2012. jan. 28. 12:40
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
Igen.
2012. febr. 22. 13:45
 42/42 mustafa33 ***** válasza:
100%
40-e, szóval ami Drezdára potyogott az kenyér volt csak a levegőben úgy megszáradt, hogy leérve szétverte az egész várost?
2012. febr. 24. 00:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!