Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Lehetséges, hogy előző életemb...

Lehetséges, hogy előző életemben Holokauszt áldozat voltam?

Figyelt kérdés

Az elején leszögezem, hogy nem hiszek a reinkarnációban. Azoknak a táborát erősítem, akik szerint élünk és elmúlúnk, tiszta biológia. Mindazonáltal történnek velem érdekes dolgok, amelyek megváltoztatni látszanak a véleményemet. Kimondottan érdekel a Holokauszt. Rengeteg könyvet olvastam a témában, történelmit és irodalmit is. Borzasztóan vonz a zsidó vallás, erős késztetést érzek, hogy kikeresztelkedjem. És a legdurvább: álmomban néha, mintha ott lennék. Ha olvasok egy visszaemlékezést, déja vu-t érzek, mintha ott lettem volna. Mintha én ezt láttam volna.

Nem foglalkoztam ezekkel a dolgokkal soha. A karmában sem hiszek (bár ki tudja, mert a párom erős Holokauszt tagadó).

Tudnátok segíteni? Ez elmebaj, vagy így is lehet?

2012. jan. 28. 12:40
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

És te milyen nép ellen elkövetett atrocitásról tudsz? Erőszakos kitelepítések?

ezt te irtad aztán meg jössz azzal hogy előcitálják

különben meg hogy a törökök 1915 és 1917 kiirtották majdnem a teljes örmény lakosságot azt nem nevezném kissebb atrocitásnak

és tényleg nem tud róla szinte senki és a teljesség kedvéért nem vagyok holokauszttagadó valójában azt sem értem hogy lehet olyannal együttélni........

2012. jan. 31. 19:34
 32/42 mustafa33 ***** válasza:
Nem lehetséges. Előző életében eddig mindenki fáraó volt, meg lovag, meg király, meg római császár, esetleg lord.
2012. febr. 1. 01:53
 33/42 A kérdező kommentje:

Húha, nagyon elmentünk teljesen más irányba...

Már megint ott tartunk, amiről beszéltem már...van egy adott dologról szó, és erre valaki megint előjön ezzel-azzal (most éppen az örményekkel), hogy de ez is volt..Igen, én is tudom, hogy nem a Holokauszt volt az egyetlen szennyes dolog ennek a szép emberiségnek a történetében, és egyiknek sem kívántam csorbítani a jelentőségét. De ennek a kérdésnek nem a történelem során elkövetett rémtettek volt a címe.

Egyébként az erőszakos kitelepítés konkrétan a németekre vonatkozott, és arra a válaszra reagáltam, aki a német nép felé elkövetett atrocitásokat említette.

2012. febr. 1. 08:00
 34/42 Antimod ***** válasza:

"Előző életében eddig mindenki fáraó volt, meg lovag, meg király, meg római császár, esetleg lord."

Nem és nem. A legtöbb regressziós hipnózis teljesen hétköznapi életeket tár fel.

Üdv!

Leftlegged Player :)

2012. febr. 1. 09:04
 35/42 anonim ***** válasza:
..jézus most meg én vittem el a témát , rekeszd be a topicot osz csókolom
2012. febr. 1. 16:36
 36/42 mustafa33 ***** válasza:
L.Player, én csak azokra utaltam, akik beszélnek róla. Vagy inkább dicsekednek. Ezért csodálkoztam, hogy olyan is megszólal aki nem dicsekszik. Ritka!
2012. febr. 3. 22:33
 37/42 mustafa33 ***** válasza:

Ami a németek antiszemitizmusát illeti, egy népvéleményt a csőcseléken kezdve és lassan felfele haladva, bármire el lehet ferdíteni. A pogrom, ahogy a szó eredete is jelzi, mondható orosz hagyománynak is. Ugyan olyan súlyos bűn az örmény genocídum is, de a tutszi, az "indián", és a többi genocídum is. Ide tartoznak a szerbek általi tömegmészárlások, akár bosnyákok ellen irányult, akár horvátok, akár régebben a magyarok ellen. De nem elfogadhatóbbak a kitelepítések, népek számüzetése sem (amik mellesleg szintén emberáldozatokkal jártak) legyen szó németekről Magyarországon, magyarokról és németekről Csehszlovákiában, lemkókról, bojkókról, németekről Lengyelországban, tatárokról, volgai németekről, és még sok más népről a Szovjetúnióban.... folytathatnánk még sokáig ismert és számunkra nem ismert üldözéseken át.

MERT EGY EMBERÉLET KIOLTÁSA IS TÚL SOK!

2012. febr. 3. 22:46
 38/42 anonim ***** válasza:
Nyugi, sokkal nagyobb eséllyel voltál a komcsik áldozata. Sztálin élete során legalább 3x annyi embert öletett meg, mint Hitler(csak ugye ez nem olyan 'népszerű' tény, mivel ez az ország komcsi agymosást kapott, most meg kapitalistát kap). Statisztikailag nagyobb az esélye.
2012. febr. 4. 12:34
 39/42 anonim válasza:
Szerintem nem, az csak egy dolog hogy érdekel, engem érdekel nagyon nagyon a biosz de nem hiszem hogy kutató voltam, vagy az angolban sok nyelvtani szabályt úgy tudok, hogy nem is tanultunk róla, csak jön magától, de attól még előző életemben nem voltam angol! :)
2012. febr. 7. 09:25
 40/42 anonim ***** válasza:
Igen, a gonosz Hitler bácsi kiirtott 6 millió zsidót, meg még mellette cirka 50 milkó másikat, de szerencsére jöttek a jóságos és bátor amerikai csapatok felszabadítani Európát a zsarnok uralma alól, és puszta keresztényi könyörületből kenyeret adni a bűnös német népnek.Ez az igazság.
2012. febr. 14. 16:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!