Játszik velünk az Isten?
20/20 azt irtad;Az univerzum nem értelmes tervezés eredménye"-
Teljesen igazad van spontán keletkezett energiák és anyag.
Isten a Földünk tudatos energiája.S a teremtő aktusnál a másik energiával, spontán alkották az életet, véletlenül.
Tudatossá csak később vált de akkor se tervezett, mindig a pillanatnyi érzékelés alapján, ezért is nem vagyok a legtökéletesebbek-- Na és azért mert a teremtő aktus közben átadták minden életbe a két különböző elektromos töltésű lélek energia hálózatát.
A lélek maga egocentrikus, olyan pont mint a teremtői, energia tulajdonságokkal. Ez tette lehetővé, hogy az élet él és élni akar és fejlődik folyamatosan, mert az idők folyamán, mindent rögzíteni képes, még ha nem is emlékszünk rá. De a lélek mindenre emlékszik.
Ha neked nincs belső hajtóerőd, akaratod, vágyad, akkor sajnos a lélek energiáid gyengék, ezért írtam hogy tanuld meg érzékelni és gyakran átsimogatni, hogy erősebbé váljék és felgyorsultabbá.
Ezt nagyon komolyan írtam a klinikai munkám közben megtapasztaltam, nem csak érzékeltem de gyógyítottam is, persze akkor még titokban--csak a betegek sejtették hogy az amit teszek az valami több valami amitől a komás visszajött a béna hazament saját lábán stb.
Amit írtam megtapasztaltam, , láttam, megjártam azt az utat amely a Föld szívéhez vezet ahová minden holt lélek megtér. Épp igy érzékeltem az emberi lélek energiákat.
Meg kell erősödnöd, és szebbnek kell látnod ezt az amúgy pocsék világot. De csak akkor vagy képes, ha akarsz, ha szeretsz, ha alkotsz, és szenvedéllyel éled az életet.
Nagyon fontos, hogy csak a erőssé vált és az élet mely számára kiszabott végig élte, akkor juthatsz el a Fényhez.
De ehhez először élnek kell, alkotni, szeretni és elérni azt hogy boldog legyél mindig egy-egy pillanatra
Köszönöm.
Próbálok efelé haladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!