Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Játszik velünk az Isten?

Játszik velünk az Isten?

Figyelt kérdés
Miért kell anyi létállapoton átmenni? Miért érzem feleslegesnek ezt az életet? Nekem miért kell boldogtalannak lennem másokkal ellentétben. Úgy érzem ez nem tanít engem semmire, maximum arra, hogy előbb-utóbb megtanulok kötélből hurkot készíteni.
2011. dec. 30. 18:45
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
46%
Nem játszik velünk az Isten.
2011. dec. 30. 18:48
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Miért érzed feleslegesnek az életet? Mert nem találtad meg az értelmét.

Miért gondolod, hogy mások boldogabbak? Vagy, ha azok, ez miért rossz neked? Nézz szét magad körül. Ha hasznossá tudod tenni magad, ez téged is örömmel fog eltölteni. Kerüld az unalmat.

2011. dec. 30. 18:56
 3/24 A kérdező kommentje:
Azt meg hogyan kell? Unalom az életem 90%-a.
2011. dec. 30. 19:00
 4/24 anonim ***** válasza:
0%
majd verek egy fülest neki ha meghaltam. Velem ne szórakozzék! :@
2011. dec. 30. 19:05
 5/24 anonim ***** válasza:
0%

Emós vagy?

Ne aggódj 2012-ben téridő-hurok keletkezik és újraéljük a 2000-2012 közötti éveket újra- és újra. Újra divatba jön a Tokio Hotel és utána a No Thanks újra hódítani fog.

Minden ciklus végén eldöntheted majd, hogy hány évesen akarod kezdeni a következőt és milyen nemben és fajban.

Ezután eljönnek a reptoidok és deportálják az UFO hívőket és az Ezo-sokat.

2011. dec. 30. 19:07
 6/24 anonim ***** válasza:

> Úgy érzem ez nem tanít engem semmire

És esetleg ez?

[link]

2011. dec. 30. 19:12
 7/24 anonim ***** válasza:
#5 Te is olvasol Vonnegut könyveket?
2011. dec. 30. 19:23
 8/24 anonim ***** válasza:
Nem, mért kéne?
2011. dec. 30. 19:29
 9/24 anonim ***** válasza:
Jaaa, neeem, csak azt hittem olvastad az Időomlás-t.
2011. dec. 30. 19:34
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem csinálsz, nem teszel semmi olyat, amely a te szemedben értéknek, értékesnek tűnik, akkor persze, hogy az életedet feleslegesnek, értelmetlennek érzed. Ha bármi, amit teszel, csak öncélú, önmagad érdekében teszed, akkor annak valóban nem sok értelmét látjuk egy idő után.

Próbáld meg magad hasznossá tenni a mások javára. Amikor megkapod érte a köszönetet, a hálát, vagy a hálájuk nyomán arcukon megjelenő boldogságot, szemükben az örömöt, netán a hála könnyeit, akkor majd érzed, miért is érdemes élni ezen a földön. Attól a perctől fogva nem lesz értelmetlen az életed, és attól kezdve nem fogod magad ennyire rosszul érezni.

Mielőbbi sikereket, mielőbbi boldog új évet!

2011. dec. 30. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!