Az anyajegy mindig előző életben szerzett sérülés "nyoma"?
Sziasztok,
Több okból is foglalkoztat az anyajegy kérdés. Nekem kb 5-6 éves koromig elenyészű számú és alig látható anyajegyeim voltak. Aztán egyszer csak elborította a testemet MINDENHOL (térdhajlat, hónalj, láb és kézfej, ujjak, fejbőr arc, szemöldök, szemérem, popsi, hát, lábak, karok, pocak stb stb). Kisebb-nagyobb, szabályos és szabálytalan formájú, illetve lapos és dudoros.
Az egyik mellemen dudorosból kettő is volt a másikon "csak" egy. 18 voltam mikor 20-30 anyajegyem került eltávolításra, esztétikai és eü okokból is. Visszatérve a "hirtelen" bepöttyöződésre. Ez kb akkor történhetett, mikor Csernobilban volt a reaktor robbanás. Akkor nálunk május 1-je volt és tikkasztó dög meleg. Én félmeztelenül játszottam kint az udvaron... Hogy van-e köze hozzás (légáramlat stb...) nem tudom. Állítólag anyai nagyapám volt szeplős "anyajegyes" és hogy tőle örököltem. Szüleimen is található, de nem olyan feltűnő és látványos mint nálam. Bátyjámon is van szép számmal, de sajnos én "bírok" a legtöbbel.
Sokáig zavart és szégyelltem. Vannak testrészek, ahol még "aranyos" is. Nem mondom, szívesebben lennék meg nélkülük, és van még jó néhány amitől szívesen megszabadulnék. (Anyagilag egyelőre ez nem megoldható, de nem tettem le róla.) Hogy genetikailag van rá magyarázat, elfogadom... De engem a "múlt" érdekel nagyon, minek tudható be? Illetve, azzal ha most művileg leválasztom magamról ezeket, akkor köv. életemben (nem zárom ki lehetőségét a come back-re... :/) ez kihat-e?
Van-e különös jelentősége/jelentése annak, hogy jobb és bal könyökhajlatomban csak pár mm-res különbséggel, de szimmetrikusnak mondhatóan található egy-egy a.jegy.
U.i.: regressziós hipnózis során mikor arra a pontra jutok el, hogy a "vezető" utasítása szerint a csettintés hangjára a tudatallattim kiválaszt egy életet, nem sikerül. Helyette inkább egészen gyorsan bedobog a szívem és a szemem szinte úgy mozog - önkéntelenül, kontrollálhatatlanul szinte - mintha REM fázisba kerültem volna, holott "éber vagyok", nem alszok.
Előre is köszönöm válaszotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!