Egyre több sérülés ér álmomban. Mitől?
A keleti filozófiák szerint éjjelente, mikor álmodunk, akkor egyfajta testenkívüli élményben van részünk. Vagyis a lélek elhagyja a testet és, ami vele történik az egy alternatív valóság, másik dimenzió. Az itt ért hatások(sérülések) kivetülenek a fizikai tstre, miután oda visszatért.
Won
Ez érdekes!
Na és a golyót nem találtad meg?!
Ha gondolod írhatsz privit, szívesen megdumálnánk a dolgot, mi lehet ennek az okat, talán tudok segíteni.
Won!
Ez teljességgel badarság. Én már álmodtam nem létező figurákról sok videójátékből (főleg Halo-ból, az a kedvencem :) meg ilyen furcsa lényekről. Azok nem léteznek, meg olyan képtelenségeket álmodtam, amit filmekből és játékokból "kutyult" össze az agyam. Emellett olyan is volt már, hogy azt álmodtam valami félelmetesen nagy bőrlemez levált a térdemről és kiállt, meg fájt. Amikor felébredtem még fájt egy ideig, de szerencsére semmi baja nem történt (és ugyanez a helyzet, amikor azt álmodtam, hogy szétroncsolódott az ínyem, de természetesen igaziból nem hála Istennek)
Amúgy ez nagyon különös... nem tudok a kérdéssel mit kezdeni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!