Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hogy is van ez a reinkarnáció...

Hogy is van ez a reinkarnáció dolog?

Figyelt kérdés

Még mindig úgy hiszem, hogy minden bizonyítható racionálisan, csupán nem mindig ismerjük a választ, de érdeklődő ember vagyok, ezért amikor megvizsgálok valamit, szeretem és hasznos is olyan helyzetbe képzelni magam, ahol hiszek a vizsgált dolgokban, így ebben az esetben a reinkarnációban is. Nem igazán hiszek a reinkarnációban, de nem zárom ki a lehetőségét, hogy igaz.

Most azt a fajta reinkarnációs nézetet vegyük alapul, ahol ember csak emberré reinkarnálódhat vissza. Az érdekelne, hogy lehetséges e a tanok szerint mondjuk egy szegény családba reinkarnálódni, úgy, hogy előző életében a személy egy gazdag nemes volt, vagy király, esetleg hadvezér/diktátor. Illetve az, hogy az előző életbéli tapasztalatok vagy emlékeke mennyire jönnek e át? Vagy talán lehetséges az, hogy aki előző életében előkelő volt, az az új életében arra fog törekedni, hogy ugyanazt kiépítse?

2011. jún. 12. 16:55
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
36%

"Hogy is van ez a reinkarnáció dolog?"

Sehogy.

2011. jún. 12. 17:10
 2/27 A kérdező kommentje:

17:10

... Írtam én is, hogy nem hiszek benne, ezért nyilván azok válaszát várom, akik hisznek...

2011. jún. 12. 17:21
 3/27 anonim ***** válasza:
69%

Én azért reménykedem.

Amit olvastam róla, az az, hogy a lélek maga választja ki, mikor akar újjászületni, és hová, aszerint, mit kell még megtanulnia.

2011. jún. 12. 17:44
 4/27 anonim ***** válasza:

Szia kérdező. Jó kérdés! És jó ,hogy elmélkedsz ezeken.

Én voltam reinkarnácion, meditácio által vezettek le.És sikeres volt!. És ha gondolod megírom e-mail be a tapasztalataimat.

2011. jún. 12. 18:08
 5/27 A kérdező kommentje:

18:08

Szívesen várom. :)

2011. jún. 12. 18:09
 6/27 anonim ***** válasza:
Elküldtem neked.Gyorsba írtam, remélem érthető és összeszedettre sikerült.
2011. jún. 12. 18:30
 7/27 A kérdező kommentje:

18:30

Igen, írtam is vissza 1 kis szösszenetet. :D

2011. jún. 12. 19:05
 8/27 anonim ***** válasza:
93%
Azért ide is lehetne, engem is érdekelne ez a racionális levezetése a dolognak. Ha van ilyen, azt nem illik titkolni :)
2011. jún. 12. 22:32
 9/27 A kérdező kommentje:
Reinkarnációval kapcsolatban írtam szösszenetet emailba, nem a racionális levezetéssel kapcsolatban. Amúgy írtam h amit nem tudunk racionálisan megmagyarázni/bebizonyítani, az korántsem jelenti azt, hogy nem lehet ezen az úton megtenni, csupán nem tudjuk hogyan, jelenleg. :)
2011. jún. 12. 23:00
 10/27 BlackSword ***** válasza:
54%
Remélem sehogy... Szerintem az egy büntetés lenne... Aki azt hiszi, hogy olyan jó, az belegondolt abba, hogy egy idő után az örök élet ki-be-b@szottul unalmas lenne... Bár akinek az IQ-ja a bulvárig és a pletykáig terjed annak később tűnne fel, hogy néhány tízezer éve már nincs értelmes téma, mert már mindent megbeszéltünk...
2011. jún. 12. 23:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!