Hogy is van ez a reinkarnáció dolog?
Még mindig úgy hiszem, hogy minden bizonyítható racionálisan, csupán nem mindig ismerjük a választ, de érdeklődő ember vagyok, ezért amikor megvizsgálok valamit, szeretem és hasznos is olyan helyzetbe képzelni magam, ahol hiszek a vizsgált dolgokban, így ebben az esetben a reinkarnációban is. Nem igazán hiszek a reinkarnációban, de nem zárom ki a lehetőségét, hogy igaz.
Most azt a fajta reinkarnációs nézetet vegyük alapul, ahol ember csak emberré reinkarnálódhat vissza. Az érdekelne, hogy lehetséges e a tanok szerint mondjuk egy szegény családba reinkarnálódni, úgy, hogy előző életében a személy egy gazdag nemes volt, vagy király, esetleg hadvezér/diktátor. Illetve az, hogy az előző életbéli tapasztalatok vagy emlékeke mennyire jönnek e át? Vagy talán lehetséges az, hogy aki előző életében előkelő volt, az az új életében arra fog törekedni, hogy ugyanazt kiépítse?
"Hogy is van ez a reinkarnáció dolog?"
Sehogy.
17:10
... Írtam én is, hogy nem hiszek benne, ezért nyilván azok válaszát várom, akik hisznek...
Én azért reménykedem.
Amit olvastam róla, az az, hogy a lélek maga választja ki, mikor akar újjászületni, és hová, aszerint, mit kell még megtanulnia.
Szia kérdező. Jó kérdés! És jó ,hogy elmélkedsz ezeken.
Én voltam reinkarnácion, meditácio által vezettek le.És sikeres volt!. És ha gondolod megírom e-mail be a tapasztalataimat.
18:08
Szívesen várom. :)
18:30
Igen, írtam is vissza 1 kis szösszenetet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!