Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mi van abban az esetben, ha...

Mi van abban az esetben, ha valaki a "karmai" párkapcsolatát nem éli meg?

Figyelt kérdés
2011. jún. 12. 15:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy elcseszte az életét. Rossz partner mellett kozmált le. Tovább kellene lépnie.

(Amúgy meg nem hiszem, hogy mindenkinek csak egy "karmai párja" legyen. Szerintem inkább az a helyzet, hogy több ember van, aki illik hozzánk többé vagy kevésbé.)

2011. jún. 12. 15:14
 2/7 anonim ***** válasza:
77%

Én még ingázom a nagy Ő és a több hozzánk illő elmélet között. Persze az utóbbi a valószínűbb, de a bennem élő kislány szeretne hinni a nagy Ő-ben.

De felmerülne egy kérdés, mégis honnan tudod, hogy a "karmai párkapcsolatod" elúszott? Egyáltalán honnan tudod, hogy kivel kéne ezt megélned?

2011. jún. 12. 22:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom. Szerintem több, mint egy ember van, akivel boldogan le lehet élni egy életet (mármint ha ismerkedsz sokat és nem vagy teljesen magadnak való, akkor jó, ha egy összejön)

A karmikus súlyoknak, meg ilyesmiknek nem tudom mennyire kavar be, de ha találsz valakit, akivel boldog vagy, szerintem azzal foglalkozz és ne karmikus izékkel

2011. jún. 12. 22:22
 4/7 anonim válasza:
Én voltam látónál speciel, és nagyon igazakat mondott! És nekem ő mondta hogy ne maradjak ebben a kapcsolatban mert karmikus terheket fogok cipelni, s az idő folyamán be is bizonyosodott hogy igaza van!
2011. jún. 19. 15:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Anyagi dolgokhoz fog ragaszkodni élete végéig, mint a karmatikus kapcsolatához külsőre hasonló párok, pénz, pia, cigi, és általában skizó lesz. A karma csak egy választás: Lehetőségünk van az anyagi dolgok felé fordulni, csak akkor nem élünk meg ezeknél nagyobb boldogságot, hanem csak örökké sóvárogni fogunk utána.
2011. jún. 19. 16:47
 6/7 A kérdező kommentje:
16.47-es-nek: Miért állítod azt, hogy a karmai kapcsolat boldogsággal jár? Nekem jönnek egymás után a férfiak. Állítólag mind karmikus, azért jelennek meg az életemben. Még idáig egyik sem "nyűgözött le", és nem tudnék egyikkel sem, még nagyon baráti viszonyt sem fent tartani! Egy szó mint 100: nem nekem valók! :)/legalábbis idáig amik voltak/
2011. jún. 22. 10:11
 7/7 anonim ***** válasza:

"Állítólag mind karmikus" - Ilyent meg ki állított?!

"Nekem jönnek egymás után a férfiak [...] és nem tudnék egyikkel sem, még nagyon baráti viszonyt sem fent tartani!" - Akkor nem kell csodálkozni. Anyagi vágyak. Pontosan ezek akadályoznak a karmád teljesítésében.

Más szóval, aki csak ****** mint a nyulak, az egyáltalán nem él meg semmilyen párkapcsolatot, akkor meg hogy élne már meg karmai párkapcsolatot?

Az emberi lét is csak lehetőség az önmegvalósításra, hogy ne az ösztönök és az anyagi vágyak határozzanak meg, ezt is te választod, hogy megéled-e.

2011. jún. 25. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!