Mi van abban az esetben, ha valaki a "karmai" párkapcsolatát nem éli meg?
Az, hogy elcseszte az életét. Rossz partner mellett kozmált le. Tovább kellene lépnie.
(Amúgy meg nem hiszem, hogy mindenkinek csak egy "karmai párja" legyen. Szerintem inkább az a helyzet, hogy több ember van, aki illik hozzánk többé vagy kevésbé.)
Én még ingázom a nagy Ő és a több hozzánk illő elmélet között. Persze az utóbbi a valószínűbb, de a bennem élő kislány szeretne hinni a nagy Ő-ben.
De felmerülne egy kérdés, mégis honnan tudod, hogy a "karmai párkapcsolatod" elúszott? Egyáltalán honnan tudod, hogy kivel kéne ezt megélned?
Hát nem tudom. Szerintem több, mint egy ember van, akivel boldogan le lehet élni egy életet (mármint ha ismerkedsz sokat és nem vagy teljesen magadnak való, akkor jó, ha egy összejön)
A karmikus súlyoknak, meg ilyesmiknek nem tudom mennyire kavar be, de ha találsz valakit, akivel boldog vagy, szerintem azzal foglalkozz és ne karmikus izékkel
"Állítólag mind karmikus" - Ilyent meg ki állított?!
"Nekem jönnek egymás után a férfiak [...] és nem tudnék egyikkel sem, még nagyon baráti viszonyt sem fent tartani!" - Akkor nem kell csodálkozni. Anyagi vágyak. Pontosan ezek akadályoznak a karmád teljesítésében.
Más szóval, aki csak ****** mint a nyulak, az egyáltalán nem él meg semmilyen párkapcsolatot, akkor meg hogy élne már meg karmai párkapcsolatot?
Az emberi lét is csak lehetőség az önmegvalósításra, hogy ne az ösztönök és az anyagi vágyak határozzanak meg, ezt is te választod, hogy megéled-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!