Mi van abban az esetben, ha valaki nem a saját horoszkópja szerint él, vagyis a rá jellemző tulajdonságokat "nem éli meg"? Lehet-e ebből baj?
Szia, kedves kérdező!
Hol olvastad ezt, hogy valakinek azon tulajdonságok szerint kell élnie, ami a horoszkópban le van írva? Vagy ki mondta ezt neked?
Tényleg kíváncsi vagyok, mert szerintem ez furcsa, hogy valaki ilyet mond, hogy éljél mondjuk, mit tudom én "Oroszlán típusú életet", ha az a horoszkópod, akkor is, ha nem is olyan vagy, mint egy tipikus Oroszlán.
Mindenki egyéni, szerintem nem lehet így általánosítani, pláne nem lehet valakit ráerőltetni egy olyan életre, ami a horoszkóp szerint megfelelő ugyan számára, de neki mint egyéniségnek nem megfelelő. Hiszen nem csak 12 féle ember létezik.
Úgyhogy szerintem nemhogy baj, ha nem élsz a horoszkópod szerint, hanem az lenne a baj, ha a horoszkópod irányítaná az életedet, és nem a saját egyéniséged és érzéseid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!