Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Rajtam kívül valaki, aki nem...

Rajtam kívül valaki, aki nem hisz az asztrálutazásban, és szerinte is egy hülyeség az egész?

Figyelt kérdés
2011. máj. 29. 15:19
1 2 3
 21/23 Tom Benko ***** válasza:

Én. A komplett topik hülyeség, úgy, ahogy van. Van elég homokozó, miért kell még itt is beléjük botlani. :(

némethanita18-nak: Bizonyítsd be, hogy van, létezik. Amíg az összes "bizonyíték" ilyen meseszerű "nekem is volt már" és "a szomszéd józsi néni naponta utazik asztrál" jellegű, addig viszont ne is várja senki, hogy komolyan veszik.

2011. jún. 10. 22:12
 22/23 nemethanita18 válasza:
Az ilyen dolgokat természetesen én nem tudom bizonyítani,mivel én sem vagyok rájuk képes.De mi jogon ítélkezzek én mások felett?
2011. jún. 15. 19:50
 23/23 anonim ***** válasza:
az ember hitével nem lehet vitatkozni. bizony hülyeség az egész. hülyeség bizonygatni és hülyeség cáfolni.
2011. jún. 15. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!