Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Rajtam kívül valaki, aki nem...

Rajtam kívül valaki, aki nem hisz az asztrálutazásban, és szerinte is egy hülyeség az egész?

Figyelt kérdés
2011. máj. 29. 15:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Tudni kell, hogy a sámánok hallucinogén szer hatása alatt bódulatban érték el ezt a szubjektív érzést !

Valójában nem utazik a tudat csak be van állva

2011. máj. 29. 17:20
 12/23 Killgun ***** válasza:
Liza te...Áhh figyelj!A drogok kikapcsolják az érzék szerveket,ellazulsz tőlük,ezért könnyeben kiléptek a testükből.Valóban utaztak.Én is könnyeben utazok,ha be vagyok kicsit rúgva.Egyébként minek kell okoskodni?Sámánokról szó nem volt...
2011. máj. 29. 17:23
 13/23 anonim ***** válasza:
ja sámánokról szó se volt. Amúgy meg azt se tudod miről beszélsz.
2011. máj. 29. 18:00
 14/23 anonim ***** válasza:
37%
persze, minden ostoba idiota kreten hisz benne. az intelligenciaval rendelkezok pedig termeszetesen nem hisznek benne.
2011. máj. 31. 15:47
 15/23 anonim ***** válasza:
27%
A sánánok voltak az első asztrálutazók, ők vezették be a fogalmat. Hallucinogén gomba hatására révűltek. Valójában az utazás csak egy illúzió, mint a hangyabizsergés és az oxygénhiány idézi elő. Nem megy a lélek sehova sem !
2011. máj. 31. 23:13
 16/23 anonim ***** válasza:
23:13 oxigénhiány és a Gomba? mi köze van a kettőnek egymáshoz? a gombának hatóanyaga van ami az agyadban a szerotonin receptorokra csatlakozik. köze nincs az oxigénhiányhoz. begombázva ugyanúgy veszel levegőt.
2011. máj. 31. 23:16
 17/23 anonim ***** válasza:

Trollszagot érzek.

De szerintem nem csak én vagyok a büdös.

2011. máj. 31. 23:18
 18/23 anonim ***** válasza:
37%
Nagy hülye, aki hisz ilyesmiben. Illetve lehet, hogy csak posztmodernül gondolkodik. A valóságot némileg tisztelők nevében azonban annyit mégis szeretnék kikérni magamnak, hogy ilyen szavakat használjanak, mint "frekvencia", meg "energia" - legalábbis addig, amig nem használják egyúttal azokat a szavakat, hogy Hertz, meg Joule.
2011. jún. 2. 18:40
 19/23 anonim ***** válasza:

"Valójában nem utazik a tudat csak be van állva"

Ezek szerint a keleties, sámánisztikus népzenék is drognak minősülnek? No comment..

2011. jún. 5. 11:52
 20/23 nemethanita18 válasza:

Az én véleményem a következő:SENKINek sincs nagyobb igaza a másikkal szemben.Vegyük azokat,akik hisznek az asztrális kivetítésben/utazásban.Mi okuk lenne hazudni,hogy képesek ilyesmire?Ugyannakkor ne felejtsük el,hogy nem szabadna szidni a másik oldal véleményét sem.Ők másban hisznek,de nem feltétlenül rossz dolgokban.

Az ellenntábor véleménye szerint márpedig ilyesmi lehetetlen (mármint az utazás).És ezt vajon miből gondolják?Kipróbálták már?Ha pedig nem,miért ítélik el azokat,akik igen?

20/L

2011. jún. 6. 05:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!