A reinkarnációt értem, de, hogy sokszorozódtak meg a lelkek?
Régen volt 1 millió ember, 1 milliárd állat, néhány trillió növény.
Most van 6 milliárd ember, sok állat, és nagyon sok növény.
Az, hogy most több élőlény van a Földön, még nem jelenti azt, hogy sokkal több lélek is van.
Azt is figyelembe kell venni, hogy nagy valószínűséggel nem csak a földön lehet élet. Valamint új lelkek is leszületnek, és vannak akik megvilágosodtak, azaz kiléptek a halál és születés körforgásából.
Egyes feljegyzések szerint kezdetben mindenki alacsonyabb rendű élőlényként születik meg, meg kell tapasztalnunk azt is, hogy milyen növényként, rovarként, állatként majd emberként élni, hiszen ettől fejlődünk.
"Akkor lehet, hogy nekem nem volt ezelőtti életem?"
Előfordulhat, de szerintem nem ez az első életed, mert ugye ahogy írtam előszőr meg kell tapasztalni milyen pl. bogárként élni. Persze ez lehet, hogy nem így van, de a Védikus írásokban így szerepel.
A Védák megvannak magyarul?
Honnan lehet megtudni, hogy mi voltam ezelőtt?
De igazából én azt nem értem, miért kell ezzel foglalkozni?
Lehet hogy létezik, de lehet hogy nem. Mindenesetre a JELENLEGI ÉLETEDET ez EGYÁLTALÁN NEM befolyásolja.
Nem azért akarom tudni.
Sokszor érzem, hogy nem találom a helyem, és úgy érzem, hogy rossz helyen születtem, rossz időben.
Az munkakörömben nem engem közösítenek ki, hanem én magamat.
Nem sokszorozódnak meg hanem fejlődnek.
Hiszen régen rengeteg növény volt és kevés ember.
Ma meg kevés növény van (erdőírtás, favágás, iparosodás ) és több ember van
Fejlődünk, akik régen liánok meg harasztok voltak, ma fórumozó emberek :-D :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!