Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Anyukám 2 hete halt meg, most...

Anyukám 2 hete halt meg, most hol van?

Figyelt kérdés
Nem vagyok őrült, csak annyira hiányzik, nem tudom, hogy hogy tudnék rá úgy gondolni, hogy valahogy kapcsolatba kerüljek vele, nem tudom értitek-e, nem tudom, hogy hogyan képzeljem el, hogy hol van a lelke, itt? Vagy elment már?
2011. ápr. 18. 07:49
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%
Ez most nagyon bántó lesz, de mivel ilyenbe nem hiszek ezért kénytelen vagyok azt mondani, hogy sajnos a temetőbe.
2011. ápr. 20. 15:50
 22/30 anonim ***** válasza:
Utolsó, ez nem volt szép :(
2011. ápr. 21. 07:53
 23/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm a könyv ajánlatokat, mindkét írót nagyon szeretem.

Kedves utolsó előtti, a teste egy porcelán urnában van egy temetkezési vállalkozónál a hetedik kerületben, ha nagyon pontosak akarunk lenni. Én a lelkét kerestem.

2011. ápr. 21. 07:59
 24/30 anonim ***** válasza:
Légszíves ne zavard őt, mert reméljük jó úton halad a következő élete felé. Ha megzavarod, az neki lenne rossz. Igazából az, hogy hol van a lelke: nézd, az ember egy triális lény, azaz test szellem és lélek. A lelkünket nem ismerjük meg igazán, a testünk meghal, a szellemünk az, ami az életben a nevünket viseli. Az, hogy halálunk után milyen folyamat történik, a szellemtől függ. Ha erős függőségeink vannak, nehezebben tudjuk elhagyni a földet, de ez csak nagyon erős függőségeknél érvényes. Általában az emberek (állítólag ókori és középkori bölcsek szerint)haláluk után egy rövid "utazáson vesznek részt", majd keresnek egy új testet maguknak, és ez ismétlődik, míg el nem jutnak egy magasabb szintre.
2011. ápr. 24. 10:11
 25/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm, megfogadtam a tanácsokat, nem zavarom őt :) De sokat gondolok a közös jó dolgokra.

Elmesélném, mi történt a héten;

Elmentünk megnézni a kijelölt sírhelyet a testvéremmel a párommal és az 1 éves kisfiammal. Gyönyörű idő volt, a temetőben finom árnyat adtak a fák, pitypangokkal volt tele minden és friss volt a levegő. Megnéztük az új urnás helyeket (egy nagyjából üres terület, tisztás, csak az utak vannak kiépítve) Ahogy fordultunk volna vissza, női parfümillatot éreztem, ANYUKÁMÉT! Egy tisztás kellős közepén, sehol senki körülöttünk - munkaidőben mentünk - és 3 férfival sétáltam, tehát egyik sem használ női illatot. Azt gondoltam, csak hallucinálok, de a testvérem ekkor megkérdezte, hogy érzitek ezt az illatot? Ő is érezte! Körbejárt, hátha valahol füstölő van leszúrva, de annyira közelről éreztem, mintha közvetlen előttem vagy mellettem állt volna valaki. Természetesen sehol semmi füstölő.

Biztos vagyok benne, hogy ő volt az, annyira boldog lettem ettől, ott állt mellettem, ez biztos!

Fantasztikus!

2011. ápr. 25. 13:50
 26/30 anonim ***** válasza:
Én elhiszem neked, és örülök h "megjelent" anyukád, ezzel is azt mutatja, h mennyire szeret titeket:)
2011. ápr. 26. 13:25
 27/30 anonim ***** válasza:
Már válaszoltam Neked.Én írtam azt,hogy közelebb lehet hozzád,mint gondolnád.Nos,erre gondoltam.Két éve halt meg a férjem.Váratlanul,infarktus következtében.Sokáig friss cigarettafüst illatával jelezte jelenlétét. Én nem dohányzom.Persze voltak más jelek is.Megható pillanatok ezek,szeretetük üzenete fájdalmunk enyhítésére.
2011. ápr. 26. 15:59
 28/30 anonim válasza:
reszvetem :( valoszinuleg mar belepett a fenybe
2011. ápr. 29. 18:09
 29/30 anonim ***** válasza:

Szia!

Részvétem Anyukád miatt.

Nekem Apum 4 és fél éve ment el örökre.

A halála percében (utólag tudtuk meg, mikor távozott el örökre) olyan érzésem volt, mintha valaki lágyan megsimogatta volna az arcomat.

Másnap - akkor tudtuk meg, hogy elment - éjjel azt álmodtam, hogy a szobám ajtajában van hordágyon, hófehér lepedővel takarózik, körülöttünk minden szintén fehér.

Mondtam neki, hogy "Szeretlek Apa!!"

Álmomban válaszolt, hogy "Imádlak Kislányom!"

Úgy éreztem, hogy Ő ezzel búcsúzott el tőlem...

Tudom nem sokat segítettem a kérdéseddel kapcsolatban, de valamennyire témába vág...:$

2011. máj. 5. 18:36
 30/30 anonim válasza:

Őszinte részvétem!

Volt egy könyvem,arról szólt,mit élnek át a "halottak" az őket siratók gyásza miatt.Abban volt,hogy egy eltávozott lélek mindenképpen kapcsolatba akart lépni valakivel,de nem ment neki azonnal(a Ghost c.film jutott eszembe).Viszont mindig hallotta,ha Őt szólították "lentről".Azt is írta a könyv,hogy ha "halott"szerettünkre gondolunk erősen,az olyan neki,mint egy telefonhívás,amire reagál,akkor is,ha emberi érzékekkel nem érezzük ezt.

Azt szeretném kérdezni, hogy ez az állatokra is igaz? Mármint ők nem úgy, hogy jelet adnak a hívásra, hanem érzik amikor rájuk gondolunk? Március végén veszítettem el a lovacskámat, még most is borzasztóan hiányzik. Kérlek, ne ítéljetek el ezért!

2011. máj. 19. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!