Lehetséges az, hogy előző életemben szerzetes voltam, mert kiskoromban, alig, hogy járni tudtam, miséztem a mosógépnél?
Figyelt kérdés
Szüleim mesélték és családi videón is látható, hogy alig tanultam meg járni és beszélni, bárhol voltam, ha láttam egy oltárnak megfelelő tárgyat (pl. mosógép), akkor ott miséztem egy pohárral és dúdoltam különböző egyházi énekeket. Később is megtartottam eme szokásomat, de rájöttem, hogy nem vonz különösebben a papi hivatás, így felhagytam vele. Nemrég voltam egy látnoknál, aki szerint elmondásaim alapján szerzetes vagy pap lehettem előző életemben. Emlékszem, hogy az öcsém is sokat mesélt arról kiskorában, hogy vele mik történtek, amikor "nagy volt". Szerintetek igaz lehet ez?2011. márc. 12. 10:37
21/22 anonim válasza:
Nekem meg azt mondta az asztrológus, hogy barátnőm lesz... de nem lett igaza... = ( L )
22/22 A kérdező kommentje:
Mert az asztrológust csak a pénz hajtja, de az tényleg nem ér semmit. Ellenben ez teljesen más.
2011. márc. 21. 10:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!