Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Lehetséges az, hogy előző...

Lehetséges az, hogy előző életemben szerzetes voltam, mert kiskoromban, alig, hogy járni tudtam, miséztem a mosógépnél?

Figyelt kérdés
Szüleim mesélték és családi videón is látható, hogy alig tanultam meg járni és beszélni, bárhol voltam, ha láttam egy oltárnak megfelelő tárgyat (pl. mosógép), akkor ott miséztem egy pohárral és dúdoltam különböző egyházi énekeket. Később is megtartottam eme szokásomat, de rájöttem, hogy nem vonz különösebben a papi hivatás, így felhagytam vele. Nemrég voltam egy látnoknál, aki szerint elmondásaim alapján szerzetes vagy pap lehettem előző életemben. Emlékszem, hogy az öcsém is sokat mesélt arról kiskorában, hogy vele mik történtek, amikor "nagy volt". Szerintetek igaz lehet ez?
2011. márc. 12. 10:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
értem. én idén töltöm majd a tizenhetet. és az a véleményem, hogy ehhez a tapasztaláshoz még túl fiatal vagyok. te tudod és azt tanácsolnám, hogy készülj fel lékebe a legrosszabbra is.;)
2011. márc. 13. 22:45
 12/22 anonim ***** válasza:
Ha nem mész el, életed végéig foglalkoztatni fog a dolog. Ha valaki valamiben vakon hisz, az már szerintem bigottság. Látom te nem vagy bigott, sem a szüleid. Én is elmennék a helyedben
2011. márc. 14. 08:16
 13/22 anonim ***** válasza:
Az én nagyanyám meg lady gaga.
2011. márc. 14. 12:58
 14/22 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy bolond lennék, de ami ma történt velem, az túl van minden földi dolgon. Ez a nő, akinél voltam, nem csak elmondta a "meséjét", hanem azt én magam is éreztem a szívemben, lelkemben. Tényleg sokat segített és csak annyi pénzt kért, amennyit szerettem volna adni. Ő is azt mondta, hogy szerzetes voltam előző életemben, és az akkor tett némasági és szegénységi fogadalom miatt vagyok ezen életemben is magamba zárkózott, de ezt fel lehet oldani. Éreztem amikor leszállt mellém a segítőm, aki a Teremtő oldaláról jött, és sikerült meglátnom magamban a kilétét. Szent Margit az, ezt a nő is megerősítette. Nagyon érdekes volt, és ha valaki hülyeségnek tartja is, elég ha én tudom, hogy igaz.
2011. márc. 14. 14:25
 15/22 a_maestro_főnök ***** válasza:

a nő azt mondta hogy szerzetes voltál

a hipnóziscsávó vagy mi meg +egy fazon azt mondta hogy pap voltál

na most akkor mi ??

2011. márc. 16. 18:20
 16/22 A kérdező kommentje:
Pap vagy szerzetes, de inkább szerzetes, mert az tarthat misét is.
2011. márc. 16. 18:39
 17/22 a_maestro_főnök ***** válasza:

aha

szóval akkor mi voltál ??

,

,

,

,

,

,

FAKEEEE

2011. márc. 16. 19:07
 18/22 A kérdező kommentje:
Hú basszus, jól átvertek. Nem dőlök be mégegyszer.
2011. márc. 16. 20:29
 19/22 a_maestro_főnök ***** válasza:

na mi vaan ??

talált süllyedt, hogy fake az egész??

váháháhááá tudtam én

2011. márc. 16. 21:39
 20/22 A kérdező kommentje:
-.-"
2011. márc. 16. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!