Lehetséges az, hogy előző életemben szerzetes voltam,
mert kiskoromban, alig, hogy járni tudtam, miséztem a
mosógépnél?
Figyelt kérdés
Szüleim mesélték és családi videón is látható, hogy alig tanultam meg járni és beszélni, bárhol voltam, ha láttam egy oltárnak megfelelő tárgyat (pl. mosógép), akkor ott miséztem egy pohárral és dúdoltam különböző egyházi énekeket. Később is megtartottam eme szokásomat, de rájöttem, hogy nem vonz különösebben a papi hivatás, így felhagytam vele. Nemrég voltam egy látnoknál, aki szerint elmondásaim alapján szerzetes vagy pap lehettem előző életemben. Emlékszem, hogy az öcsém is sokat mesélt arról kiskorában, hogy vele mik történtek, amikor "nagy volt". Szerintetek igaz lehet ez?
A látnok remélem sok pénzt kért el tőled ezért az ostobaságért! A kisgyerekek fantáziája nagyon jó, a tied is az volt. Ennyi.
2011. márc. 12. 10:52
2/22 anonim válasza:
Az én üknagyapám meg justin bieber...
2011. márc. 12. 11:21
3/22 anonim válasza:
gratulálok, a látnoknál kidobtál jó sok pénzt.
biztos kiskorodban láttál egy misét a tv-ben és azt utánoztad...
2011. márc. 12. 12:01
4/22 anonim válasza:
Feleslegesen dobtál ki a ¨látnoknál¨ annyi pénzt. Gondolom nem ingyen csinálta a ¨¨rituálét¨ . Amikor kicsi voltam, én is sokszor csináltam ez, mert szerettem összehajtogatni azt a kendőt, amit a papok szoktak.
2011. márc. 12. 13:39
5/22 A kérdező kommentje:
Na jól van, ti nem hiszitek el, de ez van, Én hiszem, hogy ez így volt és most is beszéltem a napokban egy homeopata orvossal, aki szerint pap voltam előző életemben és ő irányított egy másik látnokhoz, aki majd hipnotizál engem. Ja és ez a nő egyáltalán nem kért semmi fizetséget.
2011. márc. 12. 18:01
6/22 anonim válasza:
én nagyon nem szeretem az olyanokat akikhez fordultál. ha én ilyen helyzetbe lennék, akkor irányított meditációt végeznék.
barátnőm elmondása szerint ő kicsi korába azt mondogatta, hogy amikor ő anyuka volt késen táncolt pedig még sose látott jégtáncost.
lehetséges, de ha nem akarsz komolyan foglalkozni az előző életekkel akkor nem is fontos. ha igen akkor vigyázz, mert olyan dolgok is kiderülhetnek, amik nem jók. az első lehet, hogy pont a halálod lesz, amit gondolom nem jó újra átélni.
megjegyezném az elmondásaid alapján lehettél, akár sátánista pap is. el tudnád azt fogadni ha így lenne? mérlegelj és azután cselekedj. ha nem lépsz mágikus ösvényre fölösleges az előző életekkel foglalkoznod.
mint pszichológiai megszállot: a gyerekek nagyon fogékonyak lehetnek az ilyen dolgokra. az is elképzelhető, hogy még baba korodba láttál a tévébe egy ilyen szertartást és azt elő hozta egy külső inger. nem te lennél az első.
2011. márc. 12. 18:19
7/22 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, viszont most már elmegyek ehhez a nőhöz, mert lehet, hogy egy előző életből visszamaradt rendezetlen ügy miatt történnek néha velem olyan dolgok, amiket úgy teszek meg, hogy nem is akarom megtenni és többnyire nem is emlékszem rájuk. Engem nagyon érdekelnek ezek, bár hívő katolikus vagyok, hiszek a reinkarnációban. Az pedig, hogy esetleg sátánista pap voltam, az nekem nem tesz semmit, mert nem ebben az életemben tettem. Szeretem az izgalmakat, úgyhogy mindenképp kipróbálom. Kifejtenéd jobban, hogy miből gondoltad azt, hogy esetleg sátánista voltam?
2011. márc. 12. 18:54
8/22 anonim válasza:
azt még elárulud elötte hogy hány éves vagy?...
2011. márc. 12. 21:23
9/22 anonim válasza:
nos amit leírtál az könnyen lehet egy sátánista mise is. latin ének, úrvacsora (mert bizonyos tradíciókba igen is voltak az úrvacsora kigúnyolására hasonló elemek).
én nem vagyok katolikus nem mondom meg, hogy mit tegyél de ha hiszel ezekbe akkor nem ez a te vallásod, mert nem lehetsz hívő ha ezekbe hiszel. én is ilyen voltam és le is tértem arról az ösvényről.
sok sikert! remélem eredményes lesz a kutatásod és megleled azt amit meg akarsz. :)
ui.: bár tanácsként azt mondanám, hogy sokkal gyümölcsözőbb lenne ha magadnak kutakodnál. tovább tart de mint tudod lassú víz partot mos. ajánlom figyelmedbe Azráil tüzét azt tartják, aki ebbe pillant megláthatja előző életét. Ezt cédrusfával, borókagallyal és szanátfával táplálják. Nézz utána.
2011. márc. 13. 00:02
10/22 A kérdező kommentje:
Igazából túlságosan nem érdekelnek ezek a hókusz-pókuszok, de mivel 16 éves vagyok még függök a szüleimtől, és ők el szeretnének vinni egy ilyenre. Én pedig kíváncsi vagyok. Lehet, hogy nem vagyok mániákusan vallásos, de erről az útról nem akarok letérni. Maradok vallásos annyira, mint eddig, de mellette senki sem tiltja meg azt, hogy utánanézzek efféle dolgoknak is. Ez a véleményem erről.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!