Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hisztek abban hogy ha vmelyik...

Hisztek abban hogy ha vmelyik szeretted, barátod meghalt, akkor ő fentről továbbra is figyel téged és lát? Hogy van ez?

Figyelt kérdés
2011. febr. 28. 22:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
81%
Nekem apu, halála után még sokszor visszajárt hozzám 1 évig, mindig figyelt rám, beszélt hozzám, megjelent többször is. A mai napig 20 év után is tudom, érzem, hogy itt van nekem, s figyelemmel kíséri a sorsomat. Életében csak rá számíthattam, kislány voltam, mikor elment, ezért nem hagyott magamra szerintem.
2011. márc. 1. 10:59
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
figyu nekem ez édesapámmal volt így.sokáig éreztem azt h a házban van.nemtom miért valószínü a gyász mondjuk furcsamód 1 idö után nem érzed többé h mellettem lenne.és hiányzott is.
2011. márc. 1. 11:25
 13/19 anonim ***** válasza:
81%
20 éve ment el a Mamim. Direkt nem használom a "meghalt" szót. Nagyon sokszor éreztem már, hogy segít a sorsom alakulásában. Sok megmagyarázhatatlan dolog történt ami egyből a Mamimat juttatta az eszembe. Álmodtam is már eléggé sokszor vele, így biztos vagyok benne, hogy figyel és segít engem. Nem fentről, de figyel.
2011. márc. 1. 14:55
 14/19 homo ludensz ***** válasza:
Egyet azért szögezzünk le: ha huzamosabb ideig siratod a eltávozottat annál nehezebben találja meg a nyugalmát odaát.Az pedig hogy "veled van" az az erős befolyásnak köszönhető amikor még élt te mindig számíthattál rá.Ezt csak helyeselni tudom mert úgy élsz s döntesz hogy tudod neki is tetszene.
2011. márc. 5. 12:48
 15/19 anonim válasza:

Édesanyám jan 19-én halt meg. A fiam festi a lakását. Találkoztunk, /már külön él/ beszélgettünk. Azt mondja: anya, tudod, hogy én nem hiszek ilyenekben, de felborultak dolgok a lakásban mikor festettem, és hangokat hallottam. Ugy éreztem mama van ott.

A nagylányom meg ott aludt hétvégén a párjával és reggel azt mondta: határozottan éreztem, hogy valaki egész éjjel fogta a kezem, és mama szeretetét éreztem. Reggel kérdezte a párjától, hogy fogta-e a kezét, a válasz nem volt.

Én nem éreztem, de hiszek benne. Ha valaki nem hisz benne, mégis érzi egy elhunyt jelenlétét, csak igaz lehet. Egyébként erre érzékeny emberek érzik ezt csak.

Remélem édesanyám lelke megnyugszik, és jó helyre kerül.

Orvosi mulasztás miatt halt meg, allergiás rohama lett a gyógyszerre amit kapott, és nem segitett az ügyeletes orvos, szerinte nem az volt. Pedig ahogy adta be a nővér a vénájába, rögtön a nyakához kapott, és elkezdett fulladni, még ő fejtette le a kezét a nyakáról. És nem csináltak semmit, pedig könyörögtem. Ez Szolnokon a Hetényi G. Kórházban volt. Két óráig 150-et vert a szive, és zihált, majd eszméletlen lett. Igy veszitettem el értelmetlenül. Mert Isten helyett valaki eldöntötte, hogy 78 évesen eleget élt már. Nektek van ilyen történetetek?

Üdvözlettel: Margó

2011. márc. 5. 19:37
 16/19 anonim ***** válasza:

Szerintem előfordul ilyesmi, de nem biztos, hogy aki segít az a hozzátartozód, bár még az is előfordulhat ha az illető még odafönn(vagyis inkább abban a másik dimenzióban)van.

Én abban hiszek,hogy reinkarnálódhatunk, ha a lelki fejlődésünk ezt kívánja,szóval egy már újra leszületett ember nehezen figyelhet fenntről.

2011. márc. 6. 13:20
 17/19 anonim ***** válasza:
Én vagyok aki 20 éve vesztette el a mamáját. A Mamim a 49. születésnapja után 2 nappal halt meg. Este rosszul lett, másnap anyámék bementek hozzá a kórházba, ott teljesen jól volt nevetgélt és várta a hazamenetelt. Másnap mikor a fia telefonált közölték vele, hogy meghalt... Csak annyi lenne a kérdésem, hogy ha valaki szívinfarktus gyanúval kerül kórházba miért nem teszik gépekre, hogy nyomon követhető legyen az állapota? Valamint azt, hogy a boncolás után a mai napig (1991-óta) miért nem kaptuk meg a boncolási jegyzőkönyvet? Tudom, hogy Ő itt van és vigyáz rám, tudom, hogy el kellene fogadnom. De nem hiszem, hogy én lennék az aki itt tartja. Ha el akart volna menni 20 év alatt megtehette volna. Nem tette... Neki még dolga van itt és ezt tudatta már velem sokszor.Meg is kértem Őt, hogy soha ne csináljon olyan dolgot amitől megijednék (tárgy mozgatás stb), így a kommunikáció tapintatosabb módját választotta. Vannak olyan dolgok amik máig megmagyarázhatatlanok és érzem, hogy neki köze van hozzá!
2011. márc. 6. 13:37
 18/19 anonim válasza:
42%
Nem!!! Mert nekem Jehova Tanui megmutatták a Bibliából, mi az igazság!!!Szép napot!
2011. márc. 7. 13:27
 19/19 anonim ***** válasza:
03-01 00:18 <-- Szegényt úgy leszavaztátok, pedig van benne valami... Ha a szeretteink figyelnek odafentről, akkor mindent átlátnak, és hát az ember nem tud mindig hibátlanul élni. Szerintem sok csalódást okoznánk nekik.
2011. márc. 8. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!