Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » A leküzdöm a negatív gondolato...

A leküzdöm a negatív gondolatokat, és továbbra is igyekszem a pozitívakra koncentrálni, akkor összejön a hétvégém?

Figyelt kérdés

A volt barátom úgy éreztem eddig, hogy újra közeledik hozzám. Mostanság, pár hete inkább olyan álló víz az egész, el van foglalva a munkával, most is inkább csak nagyokat hallgat, ha kérdezem pár szóban válaszol. De hétfőn beszédes volt, aranyos, bár egy ideje már nem érzem, hogy éreztetné, hogy akar valamit.

Érdeklődni érdeklődik, meg ha lehet aggódásnak nevezni, hogy mondja, hogy fáradt a hangod, inkább aludj egyet, akkor aggódik. De ennyi.

Mostanság elalvás előtt nem gyakran gondolok arra, hogy együtt vagyunk, és csókolózunk, mert túl fáradt vagyok. Régebben gondoltam, és akkor kezdeményezett is. Ha ez alatt a pár nap alatt újra elgondolom, hogy hétvégén összejövünk, és megcsókol, és együtt leszünk... akkor összejöhet?

Segíthet a pozitív, optimista gondolkodás?

2011. aug. 11. 18:40
 1/6 anonim ***** válasza:

Csak akkor ha el is hiszed, amit gondolsz. Tehát nem a "de jó lenne" kezdetű dolog kell most, hanem a "persze, hogy ezt gondolom, mert ez történik. NEM LEHET MÁSKÉPP, mert egyszerűen nem lehet."

Működik. A segítség mindig itt van, csak "kérd, és megadatik."

2011. aug. 11. 19:07
 2/6 Killgun ***** válasza:
Pontosan!És igazán kezdeményezhetsz te is,ha biztos vagy abban,hogy tetszel még neki :)
2011. aug. 11. 19:21
 3/6 anonim ***** válasza:
NEM LEHET MÁSKÉPP- ez nem helyes! mintha azt mondanád hogy másképp is lehet másképp is lehet... Inkább arra koncentrálsz hogy mi van ha másképp lesz... Egyszerűen: Így lesz és kész!! Őszintén el kell hinned. Vizualizáld is gyakran. Érzed át az érzéseket.:)
2011. aug. 12. 23:10
 4/6 anonim ***** válasza:

hát íjat nem tudok írni .. ez igy van :)

majd írj hogy milett ;)

2011. aug. 22. 19:11
 5/6 anonim ***** válasza:
bocs 'újat'
2011. aug. 22. 19:11
 6/6 A kérdező kommentje:

Hát, jelenleg ennyit értem el a pozitív gondolatokkal, de nem adom fel.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2011. aug. 23. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!