Ezek a képek az elozo életeimbol lehetnek? Ha ugy erzed nincs megfelelo valaszod, akkor ne is irj! Nincs szuksegem ledegradalo megjegyzesekre!
Kisebb koromban (10- 12 evesen) tobbszor elofordult, h furcsa kepek ugranak be a semmibol..
Pl.:
egyszer egy kislanykent vagyok egy mezon, forgok, kacagok boldogan, pipacsok mindenfele es regi modi ruhat viselek. kivulrol figyelem az esemenyeket es tudom, h az a kislany en vagyok! masodszor egy fekete ruhas no vagyok es egy raktarhazban beszelgetek par emberrel. ugyanez a sztori, kivulrol figyelem mindezt de tudom, h en vagyok!
aztan a legfurabb mind kozul, mikor egy idos ferfikent latom magam, oltonyben, kalappal es bottal a kezemben. befordulok egy sarkon es akkor valaki a fejemhez szegez egy pisztolyt es meghuzza azt! rendesen erzem ahogy a golyo atsuhan a fejemen...
ami a fontos, hogy ezeket nem almomban latom, hanem éber allapotban. csak ugy beugrik hirtelen es mindig ugyanez a harom jelenet!
Én ilyen képeket nem szoktam látni, viszont sok mindent tudok, amit elvileg sehonnan nem kéne tudnom :D
Pl. angol. Sosem tanultam angolul, a nyelvtanát tulajdonképpen nem is ismerem, mégis mindent tisztán értek, és válaszolni is tudok.
Ezen kívül úgy érettségiztem le 4-5re mindenből, hogy egy szót sem tanultam előtte, nemhogy hónapokkal, hanem egész középiskolában nem tanultam, és sosem puskáztam...
Szóval valami angol nagyokos lehettem előző életemben.
A te emlékeid pedig tuti hogy előző életeidből származnak :) 20/L
Köszi!
(Kérdező, bocsi az offért.)
bretso
inkabb nezegess egy masik oldalt amennyiben nem jelent nagy gondot az olvasas! .. ment a jelentes amugy!
szia
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!