Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ezek a képek az elozo életeimb...

Ezek a képek az elozo életeimbol lehetnek? Ha ugy erzed nincs megfelelo valaszod, akkor ne is irj! Nincs szuksegem ledegradalo megjegyzesekre!

Figyelt kérdés

Kisebb koromban (10- 12 evesen) tobbszor elofordult, h furcsa kepek ugranak be a semmibol..

Pl.:

egyszer egy kislanykent vagyok egy mezon, forgok, kacagok boldogan, pipacsok mindenfele es regi modi ruhat viselek. kivulrol figyelem az esemenyeket es tudom, h az a kislany en vagyok! masodszor egy fekete ruhas no vagyok es egy raktarhazban beszelgetek par emberrel. ugyanez a sztori, kivulrol figyelem mindezt de tudom, h en vagyok!

aztan a legfurabb mind kozul, mikor egy idos ferfikent latom magam, oltonyben, kalappal es bottal a kezemben. befordulok egy sarkon es akkor valaki a fejemhez szegez egy pisztolyt es meghuzza azt! rendesen erzem ahogy a golyo atsuhan a fejemen...

ami a fontos, hogy ezeket nem almomban latom, hanem éber allapotban. csak ugy beugrik hirtelen es mindig ugyanez a harom jelenet!

2011. febr. 28. 19:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
20:49 --> Hol voltál ilyen "utazáson", kinél?
2011. febr. 28. 20:59
 12/21 anonim ***** válasza:

Én ilyen képeket nem szoktam látni, viszont sok mindent tudok, amit elvileg sehonnan nem kéne tudnom :D

Pl. angol. Sosem tanultam angolul, a nyelvtanát tulajdonképpen nem is ismerem, mégis mindent tisztán értek, és válaszolni is tudok.

Ezen kívül úgy érettségiztem le 4-5re mindenből, hogy egy szót sem tanultam előtte, nemhogy hónapokkal, hanem egész középiskolában nem tanultam, és sosem puskáztam...

Szóval valami angol nagyokos lehettem előző életemben.

A te emlékeid pedig tuti hogy előző életeidből származnak :) 20/L

2011. febr. 28. 20:59
 13/21 anonim ***** válasza:
Nagynénémnél.:)Férjével együtt közösen csinálják.Érdekes nagyon.Teljesen szkeptikus voltam ezekkel a dolgokkal kapcsolatban.Ők nem is mondták mit kellene látnomvagy éreznem.Úgy voltak vele, ha képes vagyok rá úgyis sikerül.
2011. febr. 28. 21:08
 14/21 anonim ***** válasza:
ja a 21:08-as és a 20: 49-es is én vagyok
2011. febr. 28. 21:09
 15/21 A kérdező kommentje:
Orulok, hogy ennyien valaszoltok es elmeselitek a sajat torteneteiteket! Igy legalabb kepet kapok rola, h nem vagyok egyedul! :))
2011. febr. 28. 21:21
 16/21 anonim ***** válasza:
2011. febr. 28. 21:27
 17/21 anonim ***** válasza:

Köszi!

(Kérdező, bocsi az offért.)

2011. febr. 28. 21:51
 18/21 Bretso ***** válasza:
Nem, nem abból, csak élénk a képzeleted. Remélem megfelelő választ adtam, ami kicsit sem degradáló, így az érzékeny, többszörhaláltáttélt lelkecskéd nem sérül.
2011. febr. 28. 21:59
 19/21 A kérdező kommentje:

bretso

inkabb nezegess egy masik oldalt amennyiben nem jelent nagy gondot az olvasas! .. ment a jelentes amugy!

szia

2011. febr. 28. 22:10
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem is lehet....
2011. febr. 28. 23:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!