Több előző életet is elő tudok hozni, vagy csak a legutolsót? Hogyan érhetem el, hogy emlékezzek rá/rájuk?
hipnózissal állítólag
ha lesz időm, én is kipróbálom, kiváncsi vagyok hogy tényleg létezik-e.
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:24
annyi hogy elviszel egy magnofont vagy valamit amivel fellehet venni :s, én is így akarom majd kiprobálni
Szia!
Regressziós hipnózissal több előző életbe is vissza tudsz menni. Általában oda érkezel, amely életből bármivel dolgod van a jelenlegi élethelyzetedben.
Magnót nem kell vinni, mert emlékezni fogsz mindenre. Ezt az állapotot valahogy úgy képzeld el, mint az elalvás vagy a felébredés átmeneti állapotát. Nem hipnotizálnak öntudatlanságig.
Az áthozható tudást pedig ne úgy képzeld, hogy töri meg biosz... Inkább valahogy válaszokat kaphatsz azokra a dolgokra, amiket a jelenlegi életedben "nem tudsz hová tenni".
Különben akkor is érdemes kipróbálni, ha nincs semmi problémád. Nagyon jó élmény; és hasznos is.
Szép estét neked!
ParlanDo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!