Hisztek a sorsban, és abban, hogy minden okkal történik?
Figyelt kérdés
2011. jan. 28. 13:30
21/25 anonim válasza:
nincsenek véletlenek, minden okkal történik, de sztem a sorost lehet alakítani, bár az utóbbiban sosem voltam biztos
22/25 anonim válasza:
Az élet egyszerű definíciója:
Véletlenek végtelen sorozata :)
Akik azthiszik hogy "valahol megvan írva", azok csak elakarnak bújni a tény elől, hogy nincs se Isten, se semmilyen felsőbb hatalom, csak a fizika/atomfizika/quantumfizika diktál az univerzumunkba, és minden univerzumba!
23/25 anonim válasza:
előző: nagyon sok kvantumfizikus vallásos volt! egy egész filozófiai irányzat született e tudósok nyomán:
az ún. fizikai idealizmus.
"Az első korty a tudomány poharából ateistává tesz.
A pohár alján pedig ott van az Isten!" (Isaac Newton)
24/25 anonim válasza:
25/25 anonim válasza:
Sziasztok!
Én is azt gondolom, hogy a minden okkal történik.
Istenben hiszek, abban hogy ő mindent lát szintúgy, de nap mint nap esélít ad nekünk a bizonyításra!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!