Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire hisztek Abban, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire hisztek Abban, hogy akkor történik valami legyen az akár jó vagy rossz, amikor abszorút nem számítunk rá?

Figyelt kérdés
Pl. jön egy szerelem az életbe vagy éppen akkor batoppan újra az életünkbe a volt pár(barát, barátnő) aki anno szakított vagy legyen az bármi más...
2009. okt. 9. 18:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Hiszek benne, és jelenleg is várom a csodát.:-))) De eddig nem történt velem ilyen dolog.27L
2009. okt. 9. 18:22
 2/8 A kérdező kommentje:

Történeteket is kérek, ha esetleg van.

Köszi a választ :)

2009. okt. 9. 18:23
 3/8 anonim ***** válasza:
15%
tanulj meg írni
2009. okt. 9. 18:31
 4/8 anonim ***** válasza:

18:31-es hogy te mennyire seggbunkó vagy!!! Ha majd helyesírási tanácsokat kér akkor pofázz!!

kérdezőnek: én is mindig ezt hallom mindenkitől, egyik osztálytársam úgy ismerte meg a mostani barátnőjét akit imás és szeret, hogy táborban összetalálkoztak, megismerkedtek, jót smároltak később (nemtom mennyi idő múlva asszem pár hónap) megint találkoztak és akkor összejöttek :) Egyikőjük sem számított erre :)

2009. okt. 9. 18:51
 5/8 anonim ***** válasza:
én hiszek tegnap bicikliztem és egyszer csak kitört az első kerekem ez elég hirtelen és elég rossz volt tehát mért ne történhetne meg ez párkapcsolatok terén is
2009. okt. 9. 18:58
 6/8 anonim ***** válasza:
igen, én hiszek benne. ha valaki rágörcsöl és mindenáron valami jót akar magának az tuti nem fog megtörténni. ha nem számítasz rá akkor be fog következni.
2009. okt. 9. 18:59
 7/8 anonim válasza:
EZ teljességel a legígazabb a világon.... ha egy nap úgy kelsz fel hogy ma semmi rossz nem történhet qrvagyorsan feküdj vissza!!!!!!!!!! és fordítva is igaz ez!
2009. okt. 9. 20:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Én úgy jártam, hogy a több évnyi gyerek szherelem után a szerelmem kikosarazott a decemberi iskola bálon.Addig rágódtam rajta, nem bírtam túltenni magam, hogy később elkezdtem társastáncra járni, és ott megláttam egy fiút, akibe rögtön beleszerettem, és pont ő lett a táncpartnerem. Azóta eszembe sem jut az a kínos pilanat.
2009. okt. 11. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!