Következő életemben lehetek UFO. Pl Reptoid?
Hihetetlenül műveletlen vagy. Előbb ezzel kellene kezdened, az ezotéria a művelteknek való, te csupán azt éred el vele, hogy helyrehozhatatlanul elrontod az életedet.
Csak hogy értsd:
1. Az UFO jelentése Azonosítatlan Repülő Tárgy.
2. A humanoid jelentése: emberszerű: két kéz, két láb, egy fej.
3. Reptoid helyett max. Reptile, de felejtsd el.
4. A Klingon a Star Trek sorozatból van.
5. A Goa'uld a Stargate sorozatból van.
6. A Hímer az egy panzió.
Mindenesetre az ilyesmihez alapkövetelmény a műveltség, máskülönben maradsz ember...
Eloszor is meg a foldi eleted alatt meg kell vilagosodj,hogy atlasd hogyan is mukodik a mi univerzumunk.
Mikor a foldi testet bemondta a szolgalatod, a lelked felszall a matrixba(teremto energia; kinek h teccik ;) es ott eldontod,h a kovetkezo eletedet hol szeretned eltolteni.
Szerintem simán!
Sőt én előző életembe szalári vagy krogan lehettem XDDD
Jééé, én azt hittem, még nem fedeztek fel a Földön kívül élőlényeket, te meg mindjárt sorolod a fajokat... Fantasztikus vagy! Amúgy az ufo tényleg azonosítatlan repülő tárgy, szóval amit nem tudsz azonosítani, hogyan csoportosítod fajok szerint?
Persze én csak egy egyszerű földi halandó vagyok...
Te jó isten!! te velem egy bolygón élsz? hány éves vagy 10? több nem hiszem, mert akkor már megtanultad volna, hogy mi valós és mi nem...
AMÚGY MEG JÓT RÖHÖGTEM KÖSZI :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!