Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mi történik a hibernált ember...

Mi történik a hibernált ember lelkével?

Figyelt kérdés
de komolyan érdekel...egyáltalán mit él át, aki meg van fagyasztva..hiszek a lélek létezésében, de erre még nem találtam magyarázatot. válaszokat előre is köszi :)
2010. dec. 15. 14:22
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Azért az is érdekes, hogy maga a kérdés mindenkit hidegen hagy, rajtam kívül, és ahelyett hogy erre válaszolnátok, azon vitatkoztok hogy hogyan lehet hibernálni az emberi testet :D
2010. dec. 15. 17:44
 12/27 anonim ***** válasza:

15.01-nél azt is mondtam. Legalábbis, hogy szerintem... Nééézd már, az ember itt kiteszi a lelkét, és sehogy nem jó? :D Mondtam én, hogy ezzel a hibernálással csak a baj van! :D :D :D

Szerintem, ha feltalálják a megfelelő eljárást, amivel már biztosan lehet hibernálni és alkalmazni is tudják, olyan kómaszerű lesz az egész. Persze azt sem tudjuk pontosan, hogy a kómában levő embereknek mi történik a lelkével (nem kell levenni a fejem, ha valaki véletlenül tudja!). De szerintem, az is kötődik valahogy a testhez ezidő alatt és felébredéskor ugyanolyan egységet fog alkotni vele, mint előtte.

De mivel még nem voltam hibernálva és más hibernáltakat sem ismerek, csak egy vélemény. :)

2010. dec. 15. 17:56
 13/27 pipike27 válasza:
Kérdezz meg egy hibernálás után felélesztett -kisütött- hekket :D
2010. dec. 15. 22:36
 14/27 A kérdező kommentje:
'Hibernálás még nem létezik, csak a filmekben' Hát ez az ami egyáltalán nem igaz...többieknek köszi a válaszokat
2010. dec. 17. 14:25
 15/27 linkids válasza:
A windowsba is van hibernálás : D
2010. dec. 18. 23:14
 16/27 anonim ***** válasza:
Hát a hibernálás elméletet elvetették, mert, hogy állítólag hiába olvasztják ki az illetőt, meghal. Tehát kizárásos alapon távozik a testéből, és oda kerül, ahova többi halott emberé.
2010. dec. 20. 19:37
 17/27 anonim válasza:
Nézzétek meg a tökéketes katona c. filmet! Sztem simán létezhet ilyen eljárás igazából is... a legnagyobb titkban tartva
2010. dec. 22. 15:45
 18/27 anonim ***** válasza:
utolsó válaszoló: Te voltál már orvosnál... O.o XD
2010. dec. 23. 11:12
 19/27 anonim válasza:
lehetswéges ha lefagyaztuk mint pl: a pipi húst akkor évegik jó lesz mint az ember =)
2010. dec. 26. 16:59
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező:

Erre nagyon egyszerű a válasz, ja és hibernálást már most is alkalmaznak a gazdag embereknél. Mivel apám barátja azzal foglalkozik, vettem a fáratságot, és megkérdeztem tőle miért alkalmazzák, és mi történik. Most összefoglalom:

Van egy nagy terem, ami 0 fok alá esik. Na az öreg GAZDAGOK, mivel most még nagyon drága egy ilyen dolog, adnak rá pénzt, hogy lefagyasszák magukat. Hogy miért?

Pont azért hogy ne halljanak meg.

Ugye a hibernálás, azaz lefagyasztás MEGÁLLÍTJA AZ ÖREGEDÉST, vagyis nem örekszünk, mivel levagyunk fagyasztva, le vannak fagyasztva a sejtek, minden megfagyott, a szervezet nem képes fejlődni.

Nos ezt az alkalmazást halálos betegeken szogták alkalmazni, akiken már nem lehet segíteni, adnak sok pénzt, berakják a terembe, átlagba 3,5 perc alatt tejjesen megfagynak. Abban a hitben, hogy majd 100 év múlva kifagyasztják őket, vagyis akkor, amikor lesz ellenszer a betegségükre. Ja és a lefagyasztott embereknél nagyon gyorsan telik az idő!!! Nekik 100 év olyan mind 10-20 perc!!! Mivel gyakorlatilag "alszanak", ezért úgy érzik, mintha csak 10-20 perc lenne 100 év... Akik lefagyasztották ők őrzik, és náluk van a beteg papírja, hogy mi a baj, és ha a gyógyszert megalkotják, akkor nagyon óvatosan, nehogy megrepedjen, vagy eldöljön a jégtömbje kiolvasszák. De lassan olvasszák ki, mert ha hirtelen olvasztanák ki, akkor a szervezetét túlterhelés érné, és valószínűleg meghalna, szóval sok a kockázat nagyon. És amikor kifagyasszák, akkor még ugyanolyan fiatal, vagy idős amilyen volt! Egy percnyit sem öregedett.

Ennyi lenne.

2011. jan. 9. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!