Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Asztrálutazáshoz milyen, ,...

Asztrálutazáshoz milyen, , körülmények" kellenek?

Figyelt kérdés
Sokat utánaolvastam, igazából ezt is elolvastam, de mi van, ha nem tudom megteremteni pl. a csöndet? Azzal van problémám, hogy olyan helyen lakok, ahol nincs olyan perc, ahol ne menne el legalább egy autó, szóval nagyon zajos környék, ha esetleg fülhallgatóval zenét hallgatnék, ami nyugtató, akkor sikerülne? Az nem zavarna közbe?
2010. nov. 8. 20:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nekem sokszor sikerült úgy is, hogy közben pl ment a háttérben a TV, és nem befolyásolt. A lényeg, hogy nem arra koncentrálsz.
2010. nov. 9. 08:36
 12/19 anonim ***** válasza:
Erről éppen me olvasgattam. De egy valamit nem fogok fel, és bocs, hogy itt írom ezt le. Akkor az asztrálutazás alatt a résztvevő személy tudata alatt van 100%-ig, testen kívüli élményt él át, és az a hely ahová megy, mondjuk legyen az csak az utca ahol lakik teljesen valósidejű, és létező, vagy csak képzeli? Mert tudtommal az asztrálutazás is csupán egy általunk kontorollált álom.
2010. nov. 11. 00:21
 13/19 anonim ***** válasza:
00:21,Megpróbálom elmagyarázni...Tehát,az asztrál utazás az testen kívüli élmény ,ez azt jelenti,hogy a tudat kilép a fizikai testből és más síkokon,dimenziókban szerez tulajdonképpen valós tapasztalatot.Kiléphet a fizikai vagy aszrál síkra,egy ilyen élmény hasonlíthat az álomra,de nem az.
2010. nov. 11. 06:51
 14/19 anonim ***** válasza:

Értem, vagy mégsem :) Tehát az asztrálutazásom alkalmával meglátogatok mondjuk egy ausztrália környéki helyet, és pont olyan mint a valóságban, annak ellenére, hogy még nem láttam előtte. És pont az történik akkor amikor ott vagyok mint a valóságban egyideűleg? Na ez az ami számomra hihetetlen.

Bár a testelhagyásban hiszek, és biztos létezik. Halál után.

2010. nov. 11. 12:50
 15/19 anonim ***** válasza:

Ha a fizikai síkra sikerül kilépned,akkor pontosan azt fogod látni,amit az összes többi ember lát az adott helyen,abban az időpontban,mintha testileg lennél ott jelen.

Ha az asztrál síkra lépsz,akkor tulajdonképpen a fizikai világ asztrális másában találod magad.Ott már furcsább dolgokkal is találkozhatsz,láthatsz például múltbeli tárgyakat,épületeket.Szellemlényeket,stb.De ezek is valósak (vagy azok voltak valamikor).Van ezenkívül másfajta dimenzió is,az már nagyon álomszerű,de annak is van valóságtartalma.Hogy hová lépsz ki,az attól függ,mennyi energiád van épp a testen kívüli élményhez.

2010. nov. 11. 14:12
 16/19 anonim ***** válasza:

14:12 Korrekt válasz! Velem is történt már fizikai síkra történő "utazás", vagy "kivetítés", és történt olyan síkra is, ahol fizikai valójában láttam a dolgokat pontosan úgy, ahogy azok vannak, de ebben a környezetben történtek olyan dolgok, amik a fizikai valóságban nem voltak jelen.

Elmesélek egy konkrét esetet:

Otthon feküdtem egyedül egy délelőtti napon, és megtörtént az asztrális projekció. Láttam a szobát, sütött be a nap, mindennek éles volt a körvonala, tiszta volt a kép, minden a helyén volt, mintha csak kinyitottam volna a szemem. Megvolt a "szellem kéz érzet", ami annyit jelent, hogy látom a fizikai testem (pl kezem) magam mellett, de mikor felemelem azt, csak az érzés van meg, hogy felemelem, de maga a fizikai kéz mozdulatlan marad.

Próbáltam eltávolodni az ágytól, de ilyenkor elég nehéz mozogni, nem is nagyon sikerült.

Ekkor hallom, hogy valaki mászkál az előszobába, de tudtam hogy ez lehetetlen, mert nincs senki más velem. Nem is törődtem vele, amikor egyszer csak a szoba csukott ajtaján a kilincset valaki fel-le mozgatja.. Tisztán látom, és hallom, kb tőlem 1.5 méterre volt az ajtó. Ettől azért kicsit megijedtem, "visszatértem", és kimentem a szobából megnézni van-e ott valaki. Természetesen nem volt sehol senki.

Ez egy olyan eset volt, amikor valós környezetben voltam,

mégsem a valós síkon, hiszen olyan dolog történt, ami a "valóságban" nem létezett..

2010. nov. 11. 16:22
 17/19 anonim ***** válasza:
Néhány óra egy csodálatos nővel egy intim hangszigetelt illatos szobában félhomályban és utána egy kellemes habfürdő gyertyákkal. Ez szükséges hozzá. Biztos az asztrálutazás.
2010. nov. 13. 15:35
 18/19 anonim ***** válasza:
Csend kell, félhomály. Egyébként van erről írás a neten, elég precíz, csak már nem emlékszem, melyik oldalon. Amúgy szerintem ha hozzá vagy szokva ahhoz a zajhoz, ami körülvesz, akkor nem gáz. Kivéve, ha valami sziréna tűnik fel, az biztosan kizökkenthet. Ez a sz@r a városokban...
2010. nov. 22. 13:17
 19/19 anonim ***** válasza:

Mennyi idos vagy??

Elmondom neked akkor mit jelent az igazi meditacio.

A meditacio= elmelyules

Azt mondjak hogy csendben kell elmelyedned azonban ez nem igy van.

En mar kepes vagyok ra, de akkor vagy a legjobb szinten ha Barhol! Es barkik es barmennyire hangos zaj es morajlas kozepette csak a belso hangodra es csendedre figyelsz. Tehat ha ezek zavarnak akkor talald meg benne a csendet..

2020. szept. 8. 07:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!