Mindig minden körülmények között, mikor érhetnek ide az idegenek a földre a kapcsolatfelvételhez?
diator!
Tegnap azt mondtad, hogy te már találkoztál velük és láttad a hatalmas űrhajójukat, meg a lángszerű lényeket. Most meg azt kérdezed, hogy mikor érnek ide? Hát akkor még nem voltak itt? Hogy is van ez?
Én vagyok az diator Max csak vicceltem egy kicsit, kajak nem tudjátok, hogy mit jelent az: mindig minden körülmények között,
Na mindegy lépjünk tovább a témában.
Na szóval kedves oiboy6
Nem velük találkoztam,mert csak eggyel találkoztam és az kb 10 évvel ezelőtt volt. Nem a hatalmas űrhajójukat láttam csak egy azonosítatlan repülő tárgyat, ami nagyon fényes volt(és gondolataim szerint az a valami az égen egy csészealj volt). És már vannak itt, és jönnek még, és lesznejk még itt, de a kapcsolatot az emberekkel még nem vették fel globálisan.
Szóval a kérdésem inkább úgy hangzana, hogy: Szerintetek mikor érnek ide az idegenek a globális kapcsolat felvételhez?.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!