Hogyan lehetne meghackelni az egész inkarnációs rendszert?
7
Egy újabb indok hogy ne jöjjek
9
De nekem elég. Pont azért akarok biztosra menni a jövőmet illetően. A pokol legutolsó bugyrába előbb fogok menni kint vissza ide.
Grimfox jól írta, arra is kivancsi lennék hogy az egesz megallítható-e, tehát minden egyes lélek tovabbi inkarnacios ciklusa.
Dehát úgy tűnik mindenki mas olyan nagyon szívesen jön.
Lehet majd mast küldök magam helyett 😂
12
Van Isten, de képben nem látható, ez egy fizikai világhoz kötött leképzés.
Tehát Istenképem nincs és nem is lehet.
15
Deizmus nézőpontjat tudom elfogadni.
Isten az általad felsoroltak egyikével sem foglalkozik
Például: büntető apa > büntető Isten
szeretetlen anya > szeretetlen Isten
A vallás "religio" kapcsolódást jelent, így nem is tudsz kapcsolódni, hisz úgy gondolod hogy nincs mihez.
Eddig nem tudtam.
De akkor ezek szerint:
Ha az hogy milyen szülőkhöz kerülünk, karmikus, akkor az általad elmondottak alapján a transzcendentalis hithez való hozzáállás is karmikus.
Magyarul:
Még ez is előre meg van határozva. Hol is van az a szabad akarat?
Másrészt meg akkor az első pár hozzászóló altal emlegetett megvilágosodás és az afelé való törekvés is felesleges hiszen már a szüleim miatt kényszerpályan vagyok ha akarom ha nem.
De ezek mind feleslegesek, mert csak újabb pontok és érvek amellett hogy semmi esetre ne inkarnalódjak többször.
18 Akarnék én kapcsolodni, annyira, hogy többet az életbe nem is jönnek vissza inkarnalódni.
Szóval de van mihez kapcsolódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!