Mennyire számít a meditáció időtartama? Befolyásol-e valamit, ha igen mi a különbség például egy fél órás vagy 2 órás meditáció között? Ki mennyi időt szán meditációra?

Jó lett volna definiálnod Kérdező, hogy mit is értesz meditáció alatt- vagy mifélére gondolsz- mert ahogy az előttem szólók már írták, nem csak egyféle lehet, illetve mindenkinek lehet saját elképzelése róla. Az én verzióm a kérdésedre:
Amennyiben más által irányított meditáció, ott az idő nem rajtad múlik, de a gyakoriság számít, míg el nem éred a kívánt célt.
Amennyiben magad által irányított a meditáció- pl elmész a belső templomodba takarítani- ott meg addig csinálod, míg el nem végezted, amit akartál. Ha ez megvan neked öt perc alatt, akkor neked ennyi elég, másnak lehet, hogy fél óra kell. Egyéni.
Amennyiben az a cél, hogy a jelenben önmagad légy, akkor minél hosszabb ideig csinálod, annál jobb. Én ezt használom, nekem ez működik. Persze ez nem ilyen csukott szemes dolog, mert az elég hülyén venné ki magát vásárlás vagy vezetés közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!