Egy családiágon 3x ugyan az a dátum 110 év különbséggel miért tünik fel és mi lehet a jelentése?
Sziaszok!
Családfakutatásba kezdtem nem rég és mostmár teljesen meg vagyok rökönyödve a dolgokon.Kérem hogy segítsen valaki, vagy irányítson el a megfelelő irányba, hogy rájöjjek miért van ez.
A lényeg:
- Én születtem 1992.10.18-án reggel 9:02 perckor
- Édesanyám meghalt 2015.10.18-án este 9-10 között
-Az ükmamám anyukája akinek a halottiját megtaláltam ma Ő meghalt: 1905.10.18-án délelőtt 9-körül.
Már édesanyám halála is felfoghatatlan minden irányból, de dátumilag...nem mondom hogy főként,de mondjuk másodlagosan nagyon nagyon felfoghatatlan volt a dátum. Illetve a halálát megelőző kb 3 évben hetente legalább 1-2x röhögtünk azon hogy reggel 10:18-kor ránéztem az órára... Egy idő után már csak annyit kérdeztem Anyutól poénból hogy "na tudod-e hány óra van?" mire rögtön jött a válasz hogy "csak nem 10:18?" és elröhögtük.... Már ha ez esetleg lényeges lenne...nem tudom de totálisan nem értem mi ez és miért.
Kérlek segítsetek megérteni,megfejteni vagy hogy kihez fordulhatnék.
Előre is köszönöm!
Semmi, ez csak véletlen. Sok dátumból nem meglepő, ha vannak azonosak. Pl. ismered a születésnap paradoxont? Az a lényege, hogy viszonylag kis csoportnál is elsőre meglepően nagy az esélye, hogy legyen legalább két ember, akiknek ugyan azon a napon van a szülinapjuk. Pedig ugye lenne 366 lehetőség és mégis. 23 embernél, már több mint 50% erre az esély, 58 embernél pedig már 99%. Nem vezetném le a mögöttes valószínűségszámítást, ha érdekel, akkor keress rá.
A te esetedben is valami hasonló van, egy családfakutatásnál elég sok születési és halálozási dátum van, szóval matematikailag elég nagy az esélye, hogy találj egyezőeket.
Van 365 (366) különböző dátum. Emellett szépszüleidig visszamenve elég sok személyt ad ki a családod, mind születési és halálozási dátummal: ezeket figyelembe véve jócskán benne van a pakliban egy ilyen véletlen.
"Illetve a halálát megelőző kb 3 évben hetente legalább 1-2x röhögtünk azon hogy reggel 10:18-kor ránéztem az órára..."
. Ebben sincs nagyon különleges, hiszen ugyanolyan napirend mellett jó eséllyel ugyanakkor nézed meg az órát.
Ráadásul rá is vagy fixálódva erre a dátumra: az nem annyira maradt meg, amikor más időpontban nézted az órát.
Nálunk most kapásból öt ehhez hasonló egybeesést tudnék a családból, és ha megnézném a családfánkat, lenne több is. Előfordul.
Nekem is halt meg családtag a szülinapomon, együttérzek veled.
#6: szkeptikus az, aki megadja az egyetlen bizonyítékkal, logikai következtetéssel alátámasztható magyarázatot?
Amire neked az a válaszod, hogy nem igaz, más az oka, de Te sem tudod még pontosan, mi az? Akkor mégis ki a szkeptikus (kételkedő)?
Azta...
Nálunk anyai nagyapám, lányom és két unokahúgom is március 15-én születtek. Na bumm.
Nem értem miért mondjatok neki hogy véletlen… az élet folyton jeleket küld nekünk
A születési dátumokban rengeteg jel és összefüggés van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!