Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Egy családiágon 3x ugyan az a...

Egy családiágon 3x ugyan az a dátum 110 év különbséggel miért tünik fel és mi lehet a jelentése?

Figyelt kérdés

Sziaszok!

Családfakutatásba kezdtem nem rég és mostmár teljesen meg vagyok rökönyödve a dolgokon.Kérem hogy segítsen valaki, vagy irányítson el a megfelelő irányba, hogy rájöjjek miért van ez.

A lényeg:

- Én születtem 1992.10.18-án reggel 9:02 perckor

- Édesanyám meghalt 2015.10.18-án este 9-10 között

-Az ükmamám anyukája akinek a halottiját megtaláltam ma Ő meghalt: 1905.10.18-án délelőtt 9-körül.

Már édesanyám halála is felfoghatatlan minden irányból, de dátumilag...nem mondom hogy főként,de mondjuk másodlagosan nagyon nagyon felfoghatatlan volt a dátum. Illetve a halálát megelőző kb 3 évben hetente legalább 1-2x röhögtünk azon hogy reggel 10:18-kor ránéztem az órára... Egy idő után már csak annyit kérdeztem Anyutól poénból hogy "na tudod-e hány óra van?" mire rögtön jött a válasz hogy "csak nem 10:18?" és elröhögtük.... Már ha ez esetleg lényeges lenne...nem tudom de totálisan nem értem mi ez és miért.

Kérlek segítsetek megérteni,megfejteni vagy hogy kihez fordulhatnék.

Előre is köszönöm!

2022. nov. 26. 20:54
1 2
 11/12 A nagy Levin ***** válasza:
0%
Nekem volt olyan munkahelyem (8-10 dolgozó), ahol két kollégám, és egy harmadiknak a barátnője is április elsején született (nem ugyanabban az évben). Véletlen.
2022. nov. 27. 10:07
 12/12 anonim ***** válasza:
61%

Nálunk nincsenek ilyen drasztikus egyezések,sőt az ismeretségi körömben sincs...biztosan ez is "véletlen", rá lehet húzni..

Ha már a reinkarnáció témakörbe írtad a kérdést biztosan nem meglepő,ha azt írom a lélek kilépő dátuma megegyezik a legközelebbi belépő dátumával..Vagyis jóesetben ha nem volt máshol köztes életed az ükmamád anyukája Te magad voltál...valószínűleg anyai ágon hasonló karmikus feladatkört vagy családi karmát vállaltatok..Anyukád viszi tovább,vagy lerakta a te terhed is...

A számmisztikában,asztrológiában keresd a válaszokat..

2022. nov. 27. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!