Egy családiágon 3x ugyan az a dátum 110 év különbséggel miért tünik fel és mi lehet a jelentése?
Sziaszok!
Családfakutatásba kezdtem nem rég és mostmár teljesen meg vagyok rökönyödve a dolgokon.Kérem hogy segítsen valaki, vagy irányítson el a megfelelő irányba, hogy rájöjjek miért van ez.
A lényeg:
- Én születtem 1992.10.18-án reggel 9:02 perckor
- Édesanyám meghalt 2015.10.18-án este 9-10 között
-Az ükmamám anyukája akinek a halottiját megtaláltam ma Ő meghalt: 1905.10.18-án délelőtt 9-körül.
Már édesanyám halála is felfoghatatlan minden irányból, de dátumilag...nem mondom hogy főként,de mondjuk másodlagosan nagyon nagyon felfoghatatlan volt a dátum. Illetve a halálát megelőző kb 3 évben hetente legalább 1-2x röhögtünk azon hogy reggel 10:18-kor ránéztem az órára... Egy idő után már csak annyit kérdeztem Anyutól poénból hogy "na tudod-e hány óra van?" mire rögtön jött a válasz hogy "csak nem 10:18?" és elröhögtük.... Már ha ez esetleg lényeges lenne...nem tudom de totálisan nem értem mi ez és miért.
Kérlek segítsetek megérteni,megfejteni vagy hogy kihez fordulhatnék.
Előre is köszönöm!
Nálunk nincsenek ilyen drasztikus egyezések,sőt az ismeretségi körömben sincs...biztosan ez is "véletlen", rá lehet húzni..
Ha már a reinkarnáció témakörbe írtad a kérdést biztosan nem meglepő,ha azt írom a lélek kilépő dátuma megegyezik a legközelebbi belépő dátumával..Vagyis jóesetben ha nem volt máshol köztes életed az ükmamád anyukája Te magad voltál...valószínűleg anyai ágon hasonló karmikus feladatkört vagy családi karmát vállaltatok..Anyukád viszi tovább,vagy lerakta a te terhed is...
A számmisztikában,asztrológiában keresd a válaszokat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!