Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mire való az öregség SPIRITUÁI...

Mire való az öregség SPIRITUÁIS, LELKI szempontból?

Figyelt kérdés
40+ vagyok, megvoltak a nagy felismerések, tapasztalatok, úgy érzem, megtörtént minden, amiért ide jöttem, most meg nem történik már semmi, nem szól az egész semmiről se. Ráadásul mindez már 30 éves koromtól elmondható. Az utóbbi 10 év csak egy "purgatórium" volt, vagy egy "váró". És még ebből még vagy 40 év? És most nem arról van szó, hogy ne tudnék valami érdekes hobbit találni, amivel lefoglaljam magam, hogy ne itt picsogjak, csak nincs értelme, úgy érzem. (Nem gyakorlati életvezetési tanácsokat kérek, akkor az Emberek kategóriába írom ki a kérdésemet. )
jan. 10. 08:22
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nekem amiket leírtál teljesen összefér a spirituálistással. Én sem úgy gondolom, hogy van egy isten vagy bármi más erő, aki a tenyerén hordoz bárkit is. Sőt, pont ebből adódik a kérdésem. Amikor már 30 évesen úgy éreztem, hogy megvolt minden, akkor egyben úgy éreztem, hogy akár fel is vághatnám innentől fogva az ereimet, és az lenne a legjobb döntés, legalább ebben az életben már nem pusztítom az erőforrásokat feleslegesen mások elől. És 10 év alatt nem változott ez az érzés. Persze nem fogom ezt tenni, nem kell senkinek se izgulni.
jan. 10. 18:58
 12/14 anonim ***** válasza:
Mire valo az oregspiral?? Haat... inkabb nem irom le. 🥲
jan. 11. 01:13
 13/14 tejjelkifili ***** válasza:

#11 ha nem nyírod ki magad, akkor annyira szilárdan mégsem hiszem a dologban. Szóval akkor van is értelme, hogy élj, hisz nincs szilárd bizonyosságod.

Meg még egyszer: ez megint csak rólad szól. Elég ego sztori, hogy az egész értelme a te fejlődésed.

jan. 12. 22:42
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Arra, hogy az ember a fizikai életének kiépítése, és a fizikaiban való lehetőségek kiélése után fókuszáljon a szellemire, és a fejlődésére.

Jó esetben (és valszeg nem Mo-on 😅) 40+osként már nem azért kell pedáloznod hogy legyen ház, parkapcsolat önálló élet, a gyerekek is addigra már ciszonylag nagyobbak, ónallóbbak (de ez most nagyon kitolódott szóval vannak kivételek). Így időt tudsz fordítani a spiritualis fejlődésedre.

Alapesetben.

Csak ugye Mo. nem alapeset...😂

jan. 15. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!