Ezek alapján “kezdő” vagy idősebb lélek vagyok?
Sose tudom eldönteni. El fogok menni reinkarnációs utazásra, de előtte azért megkérdezem itt:
Huszonéves nő vagyok, nem túl átlagos élettel, sok rossz dolog ért már engem, olyanok is amik miatt fel szokás adni. Vannak veleszületett betegségeim. A szüleim miatt nem adom fel mert csak én vagyok nekik de részben ők is az okai annak hogy ott tartok , ahol. Nem igazán vagyok társasági ember, egy szerzett kapcsolatom van, vele hullámzó a viszonyom de nagyon egy hullámhosszon vagyunk. A munkám se mindennapi. Valamennyire hiszek a spirituális dolgokba, de a keresztény dolgokba nem tudok hinni mert meseszerűnek tartom.
A szemem sötétbarna, a testemen amit furának mondanék az a rossz gerinc meg a fura orr
Bocsi ha fura a kérdés csak nagyon érdekel az ilyesmi dolog , alig várom már hogy eljussak utaztatóhoz
Valahogy meg lehet ezt nézni, akár asztrológiai képlettel stb?
Középkategóriás érésben lévő vagy...Kisebb karmatorlódásod is lehet tehát nem friss..A szemed színe azt jelenti,hogy a földi életsorozat előtt már beszülettél egy keményebb 4D-s tanulóbolygóra az alsóasztrál méregenergiákat magadba szívni...érzelmileg vagy terhelt...(gerinc-erkölcsi tartás-empátia kifejlődése)
Ha öreg lennél már gyerekkorodban érdekelt volna az ezotéria,szimbolika és minden kétséget kizárva huszonéves korodra már felé kellett volna fordulj,főleg a dolgok mélyebb megértése végett...
#2 "A szemed színe azt jelenti,hogy a földi életsorozat előtt már beszülettél egy keményebb 4D-s tanulóbolygóra"
A szemünk színéért a genetika felel, nem az ezotéria.
Az egyik fő ismerve a fejlettebb tudatnak, hogy nem fitogtatja saját érettségét, csak teszi a dolgát. Ha mégis, az azért van, mert minden áron el akarjak helyezni magát egy amúgy e szempontból nem létező hierarchiában, ami egy primitívebb, ösztönszerűbb, territoriálisabb viselkedés bizonyossága. Nem hiszem, hogy Jézus sokat filózott azon, hogy ő maga mennyire fejlett tudat. Lehet azért, mert nem lehetett akkoriban minden sarkon bugyuta new age spirituális kézikönyveket kapni. Így ő saját kútfejből dolgozott... :)
Csak legyetek jók másokhoz, vezéreljen mindig jóindulat, jóakarat és máris jó úton haladtok. Hogy mikor értek célba az attól függ, hogy mennyire tudtok hűek lenni mindezen értékekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!