Két héttel idősebb a babám ultrahang szerint (fejméret alapján)! Előfordulhat, hogyha kihordom végig és ugyanebben az ütemben nől, gyarapszik, hogy a nagy fejecskéje miatt császározni fognak vagy előbb megszülök a méretei miatt?
Lehet hogy pici elmérés és pici elszámolás is.
A babád meg tudja majd, mikor induljon útnak, már csak szépen meg kell várni. :o)
Szép szülést!
nekem is azt mondták hogy 2 héttel nagyobb a feje,meg hogy ő ilyen fajta kisbaba.
tiszta ideg voltam hogy jó nagy feje lesz és hogy fog kiférni.
errefel 33-as fejátmérővel született ami teljesen tökéletes,
kisfiú amúgy és 2,5 hetes :)
szóval erre nem lehet adni,se a súlybecslésre !
Hiába tudtam a fogantatás idejét, nekem azelsőlányomnál próbáltak módosítani a szülés várható időpontján!Dec 7 volt amensi szerint,UH szerint nov 11!!!!!
Végül dec 4-én született 3950grammal 61cm-vel, és 36-os buksival!Könnyű szülésnek mondanám!34 hteesen már 3 kiló volt, és 31 hetesen egyszer beis indult a szlés,éskiisnyíltam 2 ujjnyira...mégisbentmaradt
A második csemeténél már bízott bennem adokim!Őtis nagynak mérte mindig!Ő csodás háborítatlan szüléssel érkezhetett közénk!4100 gramm 58cm és 37-esbuksi!Kicsit megtréfált minket, mert a mellkasa nagyobb voltmint feje (ugye ált afejük a legnagyobb) Ígysajna repedt a testénél a hüvelyem, de nagyongyorsan szépen gyógyult! :)
Én csak nagycsemetéket szültem, de a férjem szerint erre vagyok kitalálvy, mert mindigmire bementünk akórházbamár a kitolás jött, szóval nemhúztamazidőt:)
32 héten 2100 gramm
33 héten 2300 gramm
37 héten 2700 gramm
40+2-re született 4000 grammal.Úgyhogy az utolsó uh-n kicsit elmérték.Vajúdás alatt megállapította a doki hogy nem fér be a gyerek feje a szülőcsatornába.Emiatt 4 órányi tolófájások után toltak a műtőbe.36-os fejecskével született.
Könnyű,gyors szülést neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!