Majd ha meghalok, elmondom...elvileg egy hírtelen haláleset (gyilkosság vagy öngyilkosság) során történhet olyan hogy a lélek nem tud átlépni a túlvilágra.
2021. márc. 30. 15:02
2/15 anonim válasza:
Azok, akik "itt ragadtak", róluk úgy szól a fáma, hogy kötődtek földi élvezetekhez, és/vagy idejekorán távoztak testükből. Szóval kívánom, hogy ne legyen alkalmatok "kísértgetni". Legalábbis kísértetként ne.
2021. márc. 30. 15:22
3/15 anonim válasza:
A mondatod első felét megértem, de a halál akkor és úgy jön, amikor és ahogy nem számítasz rá.
Meg lehet hogy onnan nézve ahol te vagy, ez humoros ötlet de valójában szörnyű.
2021. márc. 30. 15:25
4/15 anonim válasza:
én Dahmerrel fogunk együtt lógni miutan felakasztom magam 😌
2021. márc. 30. 16:22
5/15 anonim válasza:
mi*
2021. márc. 30. 16:22
6/15 anonim válasza:
Felőlem ijesztegessétek az embereket,de engem hagyjatok ki,köszi👻
2021. márc. 30. 16:40
7/15 SZücsöm válasza:
Steven80 a Virginiai egyetemen állítólagos reinkarnációs emlékekkel rendelkező gyerekek kutatásánál pont azt állapították meg hogy átlagosan 4 év telik el a két inkarnáció között. Tehát elég gyorsan leszületnek + nagyon nagy százalékban hirtelen/erőszakos halált haltak elmondásuk szerint, sőt sokszor "idejekorán távoztak".
2021. márc. 30. 16:43
8/15 anonim válasza:
7 na jó, nem akartam kimondani, meg itt is még egyszer leírni, aki öngyi lesz az még egy kicsit itt ragad...
2021. márc. 30. 16:46
9/15 SZücsöm válasza:
Ki dönti el és mi számít pontosan öngyilkosságnak? Ha odaugrok egy vonat elé hogy ellökjem egy szerettemet a sínről úgy hogy tudom hogy akkor kilapít az expressz az öngyilkosság?
Ha engedélyt adok az orvosnak az eutanáziára mert már ordítok a fájdalomtól az öngyilkosság?
Ha véletlen balesetből de mégis önkezűleg végzek magammal az öngyilkosság?
Ha az életmódom miatt legyen az extrém sport vagy egészségtelen életmód 10-25 évvel korábban elhunyok az öngyilkosság?
Mert azt értem hogy jogilag ezek nem öngyilkosságok de ha valaki árgus szemekkel figyel minket és ítélkezik az milyen szempontok alapján dönt?
És ha nincs aki ítélkezzen akkor miért kéne várakoznom? Magamat nem szivatnám.
2021. márc. 30. 17:03
10/15 anonim válasza:
9 nem ítélkezik senki, árgus szemekkel sem figyelnek, de az erre az életre kapott energia a megmaradás törvénye alapján, megmarad, amíg el nem fogy. Ez van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!