Az lehetséges, hogy halálom után szellemként kísértsek a földön?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel együtt szeretnénk megöregedni, valamint arról is beszéltünk, hogy halálunk után együtt kísértünk, ijesztegetjük az embereket, stb.2021. márc. 30. 14:55
11/15 SZücsöm válasza:
Abba ne menjünk bele hogy egyesek szerint nem olyan biztos az energia megmaradás törvénye. Milyen energiának kell elfogynia? Hogyan fogy el az energia? Egyáltalán miért kell elfogynia? A 2. állításod azt feltételezi hogy minden ember halála előre meg van tervezve valamilyen szinten, hisz másodjára már csak az öngyilkosságot emelted ki a baleseteket/gyilkosságokat nem. Na már most ha a gyilkosságot és a balesetet nem kell belevenni a képletbe mert előre meghatározott akkor az öngyilkosság az miért nem az?
12/15 anonim válasza:
11 ennél többet nem tudok. És ez így nekem jó is. Elégedett vagyok ennyivel, mert nem tervezek ostobaságo tenni. A gondolkodást rád hagyom.
13/15 SZücsöm válasza:
12 Tervezni én se tervezek de hát ember tervez....
+ gondolkodni/megkérdőjelezni szerintem soha nem rossz dolog tehát köszönöm megpróbálom megőrizni ezt a szokásomat. Az pedig tök jó dolog hogy neked ennyi elég mert sokkal kényelmesebb állapot a magabiztos világkép megléte. Nekem is kényelmesebb volt amíg biztosan "tudtam" hogy nincs ezó.
Bár hozzá tenném én nem vagyok olyan biztos benne hogy tudásnak számít az elméleted.
14/15 anonim válasza:
A kedves kérdezőnek a halhatatlansággal és az örök élettel kapcsolatban érdemes megtekinteni ezt a két videót:
1) https://www.youtube.com/watch?v=SIbIC_URwx0
2) https://www.youtube.com/watch?v=CDLiMw_8-Ro Érdemes elolvasni ezt a két szövegrészt is:
1) [link]
2) [link]
15/15 anonim válasza:
Igen, itt maradhatsz, de ezt te nem tudod eldönteni, hogy kivel, és milyen célból. Ez nem úgy megy, hogy eldöntöd, hogy nem akarsz tovább lépni, és inkább itt maradni és szórakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!