Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ha ebbe az életemben rájöttem,...

Ha ebbe az életemben rájöttem, hogy lapos a Föld a következő életemben már nem fogom tudni?

Figyelt kérdés
Ez az egyik legnagyobb félelmem, hogy hiába küszködtem végig magam a megismerésen, nagy nehezen évek alatt csak sikerült ráébrednem, ha a következő életemben mivel megint rá kondicionálnak a Földgömbre ugyanoda kerülök vissza, ahol itt kezdtem. Erről mi a véleményed?

dec. 14. 12:58
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

4@ "Laposföldhívők fordítva vannak összerakva"

Ez igaz. Mindig is úgy éreztem én nem idevaló vagyok. Nem az én világom az anyagi javas mértéktelen habzsolása, a mobilok gyűjtése a mókuskerékben való seggnyalás hogy előrébb jussak. Az ahogy ma az emberek élnek, hogy gyilkolják egymást egy kis előnyért. Háborúkat indítanak és rabszolgaságba hajtják az országokat, akár gazdasági gyarmatként. Ez nem én vagyok.

7@ "A Hold is lapos? Ha felnézel az égre, hogy látod?"

Laposan. Te is átsiklottál az otpikán látom és benyeltél mindent. na hol a hiba?

dec. 20. 14:43
 12/15 anonim ***** válasza:
49%

Az a helyzet, hogy ennek a hozzászólásodnak semmi köze az egész témához... Az, aki anyagias, és művilágban él, lehet akár laposföldes is. Nem attól leszel jó, vagy rossz ember, hogy milyennek képzeled el a Föld bolygót.

A Föld bizonyítottan nem lapos, ez nem "nézőpont" kérdése. Puszta tény. A laposföldeseknek milyen megcáfolhatatlan bizonyítékaik vannak? Elárulom, semmi.

dec. 20. 23:48
 13/15 Szervizmérnök úr ***** válasza:
35%

11.

Nem sok értelmét látom az ilyen világfájdalmas szövegnek, egyszerűen csak érteni kellene, hogy a földi létet Charles Darwin mozgatja, mármint átvitt értelemben.

Miatta nem fognak megszűnni elvileg a háborúk, meg úgy minden, ami kínos az életben, mégis a működés kényszerű velejárója.

Konspirációs elméletekre hajló, kifordítva gondolkodó embernek pedig nem olyan jó lenni szerintem, mivel nekik születési adottságuk az üldözési mánia, ami egy gyógyíthatatlan állapot, soha nem javul, idővel csak rosszabbodhat.

Mellesleg egy aktualitás (év legrövidebb napja), ilyeneket hogyan tudok kimagyarázni?

[link]

Vége a sötét uralmának, itt a téli napforduló

A cikkben van egy jó kis szemléltető videó.

dec. 21. 16:30
 14/15 Szervizmérnök úr ***** válasza:
35%
Vagyis "tudtok kimagyarázni" (laphívők).
dec. 21. 16:32
 15/15 anonim ***** válasza:
69%
Majd elutazol az Antartiszra, meglatod hogy 0-24-be nappal van akkor tudni fogod
dec. 23. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!