Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » A következő életemben lehet,...

A következő életemben lehet, hogy légy leszek? Állandóan agyoncsapom őket

Figyelt kérdés
Bár mondjuk kereszténynek vallom magam így erősen kétlem, de azért megkérdezem, nehogy meglepetés érjen ha meghalok :)

aug. 5. 13:37
 1/4 anonim ***** válasza:
78%

Akkor ne csapd agyon őket.

Amúgy lehet benne valami. Én a pókokat szoktam kímélni, ha nagyon ijesztők, akkor valahogy befogom és kiteszem őket. Múltkor este bemászott egy nagyon ijesztő szürke ízeltlábú az ablakon és nem tudtam elkapni. Már kétségbeesett voltam, mert úgy nem tudok aludni, amikor valami ismeretlen soklábú szaladgál a sötétben. Aztán hirtelen előbújt egy kis pók a szekrény mögül és megtámadta a behatolót. A mérgével hamar kinyírta, aztán betekerte és vitte a szekrény mögé. Akkor úgy éreztem, hogy a pók megvédett. Habár arachnofóbiás vagyok és nem akar elmúlni, de érzek valamit az irányukba.

Ha benned is van ilyen érzés, akkor szerintem ne ignoráld. Attól, hogy apró lények, még ugyanúgy isten teremtményei. Esetleg ha lecsapod őket, akkor tedd ki valahova a maradványaikat, ahol más állat el tudja fogyasztani, így nem megy kárba és olyan, mintha apró áldozatot mutatnál be a természet szellemeinek.

aug. 5. 13:46
 2/4 anonim ***** válasza:
52%
Rosszabb esetben meg 1 légycsapó leszel.
aug. 6. 02:10
 3/4 anonim ***** válasza:
52%
Egy zebra leszel akit felzabálnak a krokodilok
aug. 8. 06:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem olyan rossz annak lenni, én előző életemben légy voltam tök jó móka volt.
aug. 8. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!